Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garmes'teki tehlike

  • sadecemüzik • 10 Nisan 2007 20:50 • #585409
    Eğer mesajın, "Selam ismin ne?" Tarzında değil de, "Pardon, bir arkadaşım sürekli bu nicki kullanıyor, onun olup olmadığını merak ettim, ismini öğrenebilir miyim?" şeklinde olsaydı dondurulmazdın.

    Bence "Yeni arkadaşlar edinmek istemiyor" seçeneği çok gerekli ve yerinde bir seçenek. Mesela ben sırf geyik muhabbeti yapmak isteyenlerin mesaj yollamasını istemiyorum, bunu da "Yeni arkadaşlar edinmek istemiyor" şeklinde profilimde belirtiyorum ama buna rağmen geyik muhabbeti yapmaya gelenler var. Görüyorsun işte o kişi geyik muhabbeti istemiyor. Niye ısrarla mesaj atıyorsun ki? Ama ben sadece eş-dost listemden mesaj almak da istemiyorum çünkü o zaman Garaj'ın önemli bir fırsatını tepmiş oluyorum. O da üyelerle paylaşım yapmak. Her gelen mesajda "Rahatsız oldum" butonuna basmıyorum, önce mesajın içeriğine bakıyorum. Çünkü Garmes yoluyla birçok insanla payaşım yapıyorum ve bu insanlarla sıkı dostluklar kuruyorum.

    Ha bir de en sinir olduğum şeylerden biri koloni tanıtımı vb. için toplu Garmes yollanması. Hatta bir üye birden çok kez aynı mesajı yolladı ve hiç düşünmeden "Rahatsız oldum" butonuna bastım.
Bu konunun tüm mesajları