Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garmes'teki tehlike

  • beklicem321 • 10 Nisan 2007 21:27 • #585410
    Bence çok yerinde bir "buton". Yeni arkadaşlar edinmek istemiyorsa o üye yeni arkadaş olmaya yeltenme. Müzikle alakalı birşey soracaksan sor ya da diğer türlü merak ettiğin birşey varsa sor. Zaten karşı taraf (Mesajı gönderdiğin taraf) onu anlar ve o butona basmaz. Art niyetli kişi değiklerinize zaten mesaj atmazsınız. Ne diye mesaj atacaksın ki? Zaten eğer müzikle alakalı birşey sorduysa kişisel birşey sormuyorsan (bu daha iyi oldu) ve o üye o butona bastıysa ve sen dondurulduysan dondurulduğun zaman senden bir savunma isteniyor. Oraya belirt ve üyeliğin geri açılsın. Ha çok zor durumda kaldın, donrudulmayı sineye çekemiyorsan Bekçiye Garmes(Bekçi de basmaz ya da art niyetli değildir herhalde :) )'ten ulaş o sana yardımcı olur hiç merak etme ;)

    Dipnot1: Ben şahsen adın ne gibi soru sorulduğunda üyenin kim ya da "ne" olduğuna bakmazsızın o butona basıveriyorum ve hiç de acımıyorum. O butona basmadan önce kinayeli bir mesaj da atmayı unutmuyorum tabi ki de :)
    Dipnot2: Sadece "isim ne" gibi sorularla da üyeler rahatsız edilmiyor tabi ki. Sabahın 6sı ve GaRaJ'da 4-5 üye mevcut. "aa sen de benimgibi sabahın köründe GaRaJ'dasın. Ne tesadüf :):)" gibi mesajlar gelince de o butona basarım! ;)
Bu konunun tüm mesajları