Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Utanç..

  • syarar • 11 Mayıs 2007 18:09 • #585889
    Utanç

    Merhaba..Bu mesajı gülümseyerek yazıyorum.. Sert değil belirteyim... Ben sadece kendim için bu siteye giriyorum.. Ne maaş alıyorum ne de bir faydam var.. Sen ne alıyorsan ben de aynısını alıyorum bu siteden..İyi çocuk kötü çocuk meselesi değil olay.. Gıcık listeleri şarttır.. Çünkü insanlar anlamıyorsa ve rahatsız ediyorsa dinlememeyi sağlıyor o buton.. Mükemmel birşey bence.. Bir nevi filtre..

    evet sandiego biraz bir daraltma var garajda,bunu sıklıkla dile getirmeliyiz,biraz fazlasıyla bir kuralcılık olabiliyor,bunu umarım garaj yönetimi ve müdürler dikkate alıcaklarıdr,hepimizde bunun üstünde durursak sanırım,bu sorun rahatlıkla çözülür!


    :)) Daraltma yok ki bu sitede... Ne forumu istiyoruz? Müzik dışı muhabbet forumu mu? Onun getirdiği ve götürdüğü şeyleri herkes biliyor..

    Bence bu olayı fazla ciddiye alıyorsun... Burası bir internet sitesi... Bunu aklımızdan çıkarmazsak olaylara dah genel bakabiliriz..Kurallar olmak zorunda.. Onlar olmazsa burada neler olur bir düşün.. Ve ipin ucunu bir kaçırdın mı gör bak neler oluyor.. Geçmişte gördük,yaşadık bunları.. Bilmiyorum.. Ben böyle düşünüyorum.. Gıcık listesi gereklidir.. Bu sitede herkese eşit davranılır... Davranılmazsa,haksızlık olursa şikayet edilir.. Değerlendirilir sonuca varılır.. Yani sorun ne anlayamıyorum..
Bu konunun tüm mesajları