Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gıcık listelerinin kaldırılması ve forum mesajları silinmesi-Bölüm-2!!!!!!!

  • Soulforger • 13 Mayıs 2007 01:29 • #585982
    Bu hoşnutsuzluğu daha önce dile getirdik ve gereği yapıldı , artık silinen mesajlar problem yaratmıyor. Haksız silmeler olmuyor , gözlemlediğim kadarıyla. Tabii ki arada hata da yapılabilir. Müdürler de insan sonuçta. Ama abartılacak bir şey yok. Bu hatalar çoklaştığı zaman konuşursan iyi edersin. Ama gerçekten abartmaya başladın.

    Bak sana kısa bir hikaye anlatacağım...

    Bol nutuk atmayı seven Atinalılar bir gün kıtlık tehlikesi ile karşı karşıya kalmışlar. Ne yapsak ne etsek diye düşünürken , çok az ama yerinde konuşan Spartalılar'dan yardım istemeye karar vermişler. Bir sürü heyetler yollamışlar. Hepsi de bol bol nutuk atmış , ama hiç biri derdini anlatamamış , elleri boş dönmüş. Spartalılar'ı tanıyan bir bilge yardım istemek için elçi olmayı teklif etmiş ve bu adamı Sparta'ya yollamışlar. Spartalılar'ın laf kalabalığından hoşlanmadığını bilen adam , Sparta meclisinin önüne geldiğinde boş ve dibi delik bir çuval göstermiş , tek bir kelime söylemiş :

    -Açız.

    Bunun üzerine meclis Atina'ya erzak yardımı yapmaya karar vermiş. Fakat toplantıdan sonra Kral , Atina'lı bilgeyi yanına çekip şu soruyu sormuş :

    -Tabii ki size yardım ederiz , ama neden o kadar çok konuştun?
Bu konunun tüm mesajları