Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ'ın yazılarını beğendiğiniz üyeleri

  • nazmiyyeaah • 22 Haziran 2007 12:50 • #587058
    Ooo canımsınız.
    bi ara forumun baya suyu çıkmıştı. ama son 1 yıldır oldukça düzeyli bir ili.. ee muhabbet ve fikir ortamında bulunuyoruz. zaman zaman seviyede irtifa kaybediyo forum. iniş çıkışlar illaki oluyo. ama dediği gibi aşağı yukarı son 1 yıldır iyi gidiyor. kötüler zaman içinde doğal olarak eleniyor, iyi de oluyor.

    ben isim vermeden yorumlıycam başlığı. laf olsun, kendimi bi gösteriyim ortama diye açılmayan bütün başlıkların devamını okurum.
    sözcükleri seçmede başarılı ve ifade yeteneği sorunsuz olan kişiler zaten akılda yer ediyor. o nedenle okumanası oluyorlar. dayanamıyorum isim vericem :)) aria galaktika, violoncellist akademik ifade tarzlarına yakın ve düzeyli tartışmada favorim. takdir ediyorum kendilerini istanbul'dan :)) syarar, karate ve ful telike de cevap verme konusunda cuk oturtucular. başarılarının ve forumda sürekliliklerinin devamını diliyor ve forumlarda çok iyi susan üyeleri de atlamamak gerektiğini düşünüyorum :))

    afFedilmeyen, Shutellica, pesimist the saygılarımla, gitArtely, nazmiyyeah (bence söylemesi gerektiği çok şey olmasına rağmen kendisini tutmayı başaran, en kontrollü 2. üye.)(1. üye de aynı gerekçeyle affediLmeyen'dir)

    oh canıma değsin tamam mı :))))
Bu konunun tüm mesajları