Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj Türkiye Buluşması 2007!!!! Olabilir mi???

  • Ktulu • 10 Temmuz 2007 19:09 • #587631
    Santiago, yavrum...

    Diyelim ki söylediğin gibi Ankara'da meclis parkında yayıldık, hatta şehir dışında müsait bi yer bulup dediğin gibi çadırlarımızı sırtımıza alıp dolaştık, kamp kurduk. Akşam oldu sahne bulduk konser verdik, sabaha kadar ateşlerin başında klasik gitarlarını yanında getiren arkadaşlarımız şarkı söylediler (şöyle kafamda canlandırdım da ne kadar bayat bi sahne :D), hatta valilikten de izin aldık, hiç bir sorun çıkmadı. Organizatör de işini tam yaptı ve herkesin cebinden minimum para çıktı herşey için. Cebimizde yiyip-içip bi de üstüne geviş getirebileceğimiz kadar para da var.

    İyi güzel de sen orda karı kız kaldırabiliceğini mi sanıyosun??? AHAHAHAHAHAH! Kimseye yediremezsin canım benim. Burda 80.000 tane balon da olsa üye var ve bunların en fazla 10 tanesi bu laflarını yer, onları da sen tanıyosundur zaten. Yani hiç burda bişeyler yazıp çırpınıyo gibi davranmana gerek yok. Zaten öyle olsa çoktan gerekli işlere başlamış olurdun, mekan araştırırdın, belediyeden izin nası alınıyomuş öğrenirdin, ekipman nası kiralanıyomuş, şehir dışına toplu taşıma aracı nası kapatılıyomuş... Senin 3 senedir burda yapmaya çalıştığın tek şey karı kızın ortamına girmeye çalışmak. Kapıdan kovulsan bacadan yine giriyosun. Çık git artık da bu site de bi derin nefes alsın.

    Belki daha çok istediğin türden "arkadaş" bulabileceğin sitelere rastlarsın. Amacımız seni mutlu etmek :) Sen mutlu olunca biz de mutlu olucaz emin ol.

    Biri senin ateşini söndürmeli.











    ______________________________________________________________________
    Ktulu'nun şu anda dinlediği parça:
    Dimmu Borgir - Sympozium
Bu konunun tüm mesajları