Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj Türkiye Buluşması 2007!!!! Olabilir mi???

  • Ktulu • 10 Temmuz 2007 19:09 • #587631
    Santiago, yavrum...

    Diyelim ki söylediğin gibi Ankara'da meclis parkında yayıldık, hatta şehir dışında müsait bi yer bulup dediğin gibi çadırlarımızı sırtımıza alıp dolaştık, kamp kurduk. Akşam oldu sahne bulduk konser verdik, sabaha kadar ateşlerin başında klasik gitarlarını yanında getiren arkadaşlarımız şarkı söylediler (şöyle kafamda canlandırdım da ne kadar bayat bi sahne :D), hatta valilikten de izin aldık, hiç bir sorun çıkmadı. Organizatör de işini tam yaptı ve herkesin cebinden minimum para çıktı herşey için. Cebimizde yiyip-içip bi de üstüne geviş getirebileceğimiz kadar para da var.

    İyi güzel de sen orda karı kız kaldırabiliceğini mi sanıyosun??? AHAHAHAHAHAH! Kimseye yediremezsin canım benim. Burda 80.000 tane balon da olsa üye var ve bunların en fazla 10 tanesi bu laflarını yer, onları da sen tanıyosundur zaten. Yani hiç burda bişeyler yazıp çırpınıyo gibi davranmana gerek yok. Zaten öyle olsa çoktan gerekli işlere başlamış olurdun, mekan araştırırdın, belediyeden izin nası alınıyomuş öğrenirdin, ekipman nası kiralanıyomuş, şehir dışına toplu taşıma aracı nası kapatılıyomuş... Senin 3 senedir burda yapmaya çalıştığın tek şey karı kızın ortamına girmeye çalışmak. Kapıdan kovulsan bacadan yine giriyosun. Çık git artık da bu site de bi derin nefes alsın.

    Belki daha çok istediğin türden "arkadaş" bulabileceğin sitelere rastlarsın. Amacımız seni mutlu etmek :) Sen mutlu olunca biz de mutlu olucaz emin ol.

    Biri senin ateşini söndürmeli.











    ______________________________________________________________________
    Ktulu'nun şu anda dinlediği parça:
    Dimmu Borgir - Sympozium
  • maydonozz • 10 Temmuz 2007 19:16 • #587632
    Bir anlasa!
  • sandiago ramon • 10 Temmuz 2007 21:31 • #587636
    Ktulu'ya cevap..neden iletişimsizlik çekiyoruz anlamıyorum!!!!!!!!1

    sevgili ktulu öncelikli fikirlerini paylaştığın için sağol!ama gerçektende biraz sert ve gerçektende Bazı yerlerde hoş açıklamaların olmuş(Bilirsin ben sezarın hakkını sezara veririm)açıkçası hafif tebessümle, hafifde sinirlenerek okudum.
    Öncelikle benim karı kız kaldırmak istediğimi söylüyorsun?bu nasıl üsluptur ya?benim bir kaç sene önce hafifden de olsa tanıdığım ktulu buysa gerçekten ben bu dünyanın diyecem?benim öyle bir maksadım ve gerçekten öyle düşüncelerim olsa emin olki bunu yapardım değil mi ktulu!1 dal sigara için neler yapanlar varda!hırsımı ve azmimi biliyorsun!tanıdığın kadarınca!2.si farklı bir görüş olarak ortaya attım !benim görüşüm yani garaj türkiye buluşması fizibilite halindeydi!yani tamaman odaklı bir gerçekleştirmesi yoktu,yani temellerini atıp,çoğunluktan fikir alınca emin ol senin o bahsettiğin tarzda araştırmalara girecektim!yok izin,yok organizasyon vs..anlamıyorum ya bana karşı bu kin ve garez neden!herkes beni kız tavlamak için falan böyle bişeyler yaptığımı düşünüyor!emin olun böyle bişey yok!olamazda çünkü ben geleceğimi düşünüyorum ve master yapmak için en az 3 sene daha paşa paşa derslerime çalışmak zorundayım ve maalesef fazlaca duygusal, ve romantik biri olduğum için karşı cinse geçici bir süre ile kapalıyım!yalan söyliyen namerttir!artık anlaştık mı!ister bu yazımı bir senet istersen sahici ve gerçek bir söz alarak algıla ve ''kişileri karekterlerine değilde,düşüncelerine göre yorumla,geçmişe kendini bu kadar şartlama!hatırlasana Rock 4 filminde slyvester stallone ne diyordu1''değişebilirsiniz,ben değiştim sizlerde diyordu,ve rusLar kalkıp ona destek veriyordu!fikirleri eleştirmek yerine yapıcı ve yeni önerilerde bulunmayı dene!fikir üretmeden devamlı olarak uzaktan bazı şeyler daha net ve kolay gözükür!hatta fikir üreten ,bilgisini herkesle paylaşmak istemeyenin hatalarını bile daha rahat görürsünüz. buyrun birde sizde bişeyler sunun fikirlerinizi paylaşında birde öyle deneyin!yok ben hiç bişey yapam dersen veya dersen iseniz ben bilemem zaten!
    saygılarımla
    Sandiego Cardosa Ramon VEGA
  • beklicem321 • 10 Temmuz 2007 21:37 • #587637
    ...

    Ama senin söylediklerin de hep fikir ötesi oluyor :S
  • Ktulu • 10 Temmuz 2007 23:00 • #587641
    Ktulu'ya cevap..neden iletişimsizlik çekiyoruz anlamıyorum!!!!!!!!1

    Onu bırak da artık yurtdışına da el atmışsın "enternasyonel" falan takılmak istiyosun aferim sana :D

    Bakktın burdakilerin tampon havada, bi de dışarsını deniyelim dimi? Çapkın seni :DD











    ______________________________________________________________________
    Ktulu'nun şu anda dinlediği parça:
    Blind Guardian - Celtic Spirit
  • sadecemüzik • 11 Temmuz 2007 00:55 • #587645
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bak bakalım yazıma, hiç "dayatmak", "zorla buluşmaya getirmek" gibi fiiller kullanmış mıyım? Zaten o yüzden bu buluşma gerçekleşmez diyorum. O kadar insan bir araya toplanmaz. Zorla getirecek halimiz de olmadığına göre... Yazarken kafan güzeldi herhalde. Benim anlattığım şeyle hiç alakası yok yazdıklarının. Keşke cevap yazmış olmak için yazacağına hiçbir şey yazmasaymışsın. Neyse, senin tercihin tabii.

    Ha bu arada gülmekle gülümsemek arasındaki dilbilgisi farkından değil anlam farkından bahsetmiştim. Kaldı ki onların ikisi de isim değil, fiil. Kaç net yaptığını da söyleme gereğini duymuşsun. Herhalde bir aferin bekliyorsun. Seni mi kıracağım: Aferin! Ama biliyorsun ki çok bilgili olup o bilgileri hiç kullanmamakla bilmemek arasında pek fark yoktur. Keşke 41 net yapabilecek kapasiteni mesaj yazarken Türkçe'nin yazım ve noktalama kurallarına uyarak kullansaymışsın. Neyse, bu da senin tercihin.
  • linde_ • 11 Temmuz 2007 20:11 • #587660
    İyi de adam karizmaysa ne olacak aşk herşeyi affeder Burada adam onlarca forum açar. Herkes ondan nefret eder ama canlı canlı konuştuğunda bi hatunla belki kaldırır bilemezsin. Bu adamla canlı (yüz yüze) konuşup nefret eden varsa lafımı her türlü yerim. Olaya tarafsız bakalım birde :D
  • FuL_TeLiKe • 11 Temmuz 2007 23:01 • #587664
    kafam güzel olmaz benim..
    kullanmıyorum uyuşturucu..

    "gerçekten buluşmaya o kadar adamın gelmesi" demek "biz bundan önce hayali olarak buluştuk" ya da "herkesin kesinlikle gelmesi" demek ki bu da dayatma oluyo..
    anlamamışsın;uzatmak istemiyorum..
    nasıl istersen öyle anla..
    .)

    daha önce anlattığım 1 hikayeyi anlatıym;net anla ne yaptığını yazdıklarımla..

    papa ingiltereye gitmiş..
    uçaktan inerken sormuşlar "ingilterede ki genel evler hakkında ne düşünüyorsunuz" diye..
    papa da "ingiltere de genel ev var mı?" diye şaşırarak sormuş..
    ..
    ertesi gün basına yansımış olay:"Papa ingiltereye geldi,,uçaktan iner inmez ilk sorusu ingilterede genel ev varmı? oldu" diye yazmışlar..


    ingiliz basınından mısın?
  • sadecemüzik • 11 Temmuz 2007 23:10 • #587665
    "gerçekten buluşmaya o kadar adamın gelmesi" demek "biz bundan önce hayali olarak buluştuk" ya da "herkesin kesinlikle gelmesi" demek ki bu da dayatma oluyo..

    Anlayışını seveyim. Aristo bir kez daha öldü!

    Anlattığın hikaye için de şunu söyleyeceğim: Burda İngiliz basınının yanlış anlamış ya da anlamamış olması değil söz konusu. Papa'nın sözünü, kendi sorusunu makaslayarak bilerek öyle yansıtması. Bana İngiliz basınından olup olmadığımı sorarak gerçekleri çarpıtarak yansıttığımı söylemeye çalışmışsın anlaşılan. Tabii anlattığın şeyin taşıdığı anlamı biliyorsan. Zaten yukarda alıntı yaparak da belirttiğim gibi sende bu anlayış varken biz anlaşamayız güzel kardeşim.
  • Ktulu • 13 Temmuz 2007 11:40 • #587684
    Webcam yetmez mi linde_ ? :D