Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Forumda Çifte Standart

  • linde_ • 22 Ekim 2007 23:53 • #589139
    Bir bakıma haklısın. Ama kişisel çatışma içine kimse durup dururken girmez. Millet alakasız anket, forum gibi yerlere sadece sataşmak için giriyor. Kimileri hava peşinde tamamen gazoz ağacı yazılar yazıyorlar. Akılları sıra ikilem oluşturacaklar. Birde anarşist takılanlar var. Yönetim ne yaparsa yapsın yaranamaz. Garajda herkes eşit kimse kimdeden üstün değil. Ben 2004 üyesiyim 2003 üyesiyim çok karizmayım. Çok şekil yazılar yazıyorum yeri değil. Garaj müzik birimi ama çoğu insan burayı başka amaçlarla kullanıyor. Mesela ben burada çok konuşan adam öneren adam gördüm ama icraat görmedim. Millete laf atmak çok kolay hele klavyeyi de çözmüşsen.

    Burada herkes eşit. Sadece kendilerini çok üstün gören ve şekil yazılar yazan insanlar gruplaşıyor. Bunun önüne geçilse gerçekten büyük bir adım atılmış olacak. Şöyle bir çelişki var. Bu adamlar garaja sayıyor, sayıyor. Yönetime onu bunu atıp tutuyor. Millete sataşıyor. Ama hala GRJ'ın içinde. Madem GRJ kötü bir yer zengin fakir ayrımı yapılıyor. Girmeyin kardeşim sizde kurtulun bizde. Boşuna parmaklarınızı yorup heba olmayın.

    Benimde bir takım insanlarla problemim var. Ama gerektiğince onlarla diyoloğa girmemeye çalışıyorum. Çünkü girersem kendilerini daha çok adam zannediyorlar. Sende öyle yap. Kendi çaplarında eğlensinler biraderler, kafadarlar.
Bu konunun tüm mesajları