Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Forumda Çifte Standart

  • Aria GalaCtiCa • 23 Ekim 2007 00:59 • #589143
    Anlamadığım çok fazla şey oluyor bu sitede.

    En çok göze batanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar, 19 yaşında lafa "ben gençken" diye başlayanlar, genellemenin allahını yapıp kurunun yanında ne yaşları götürenler, çakma Peder Zicklerler, geyik yapmasını bilmeden geyik yapanlar, "ben eskiyim adımızı anmadan salavat getirin" diyenler, eleştiri yapmaka müzmin muhalefetliği birbirine karıştıranlar, nickinin başındaki iki noktayı veya aldığı bir müdürlüğü matah birşey sananlar...

    "Garaj'ın yazılarını beğenmediğiniz üyeleri" başlığına vereceğim örnek yazılar bunlar. Kişi bu davranışlardan kaçını sergiliyor ise bununla doğru orantılı olarak da sevmiyorum üyeleri. Ama insanların algılayamadığı olay buraının sadece sanal bir dünya olduğu. İnsanlar buradaki üyeliklerini kimlikleri ile karıştırıyorlar. Aria Galactica buraya gelmek için aldığım, yazılarımın altına tanınması için imza niyetine kullandığım bir rumuzdan fazlası değil. Ama işte, öyle insanlar var ki, sanki nüfus kağıtlarında buradaki nickleri yazıyor. Bir de karşılarında bir ekran ve önlerinde bir nickten fazlası olmayınca artık gerisini siz düşünün. Sosyal kimliklerinden çok da memnun olmayacaklar ki burada yeni bir kimlik yaratmaya çalışıyorlar kendilerine.

    Ve bu çok sinir bozuyor. Karşımdakinin iyi niyetinden şüphe ettiğim anlarda gerçekten beyin yerine bir fincanlı sigorta olmasını dilemiyor değilim.
Bu konunun tüm mesajları