Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Forumdaki Harby ?

  • sadecemüzik • 10 Kasım 2007 00:29 • #589419
    evet işte karşıdaki kişi anlamıyor ki, düşüncemi açıklıyorum hemen polemik yaratma kavga çıkartma amacıyla olmadık yerlere çekiliyor cümleler...

    Alışıldık bir psikoloji... Karşısındakinin düşüncesi kendisininkiyle aynı olmayınca karşısındakini polemik yaratmak ve kavga çıkarmakla suçlamak... Eğer insanın kendi düşüncesini savunmasını polemik yaratmak ve kavga çıkarmak diye nitelendiriyorsan sen de polemik yaratıyorsun ve sen de kavga çıkarıyorsun. Çünkü sen de düşünceni savunuyorsun. Ayrıca hatırlarsan tartışmayı benim mesajıma eleştiri yazarak sen başlattın. Şimdi neden ben polemik yaratan taraf oluyorum?

    bu kadar bencilce ve anlayışsız düşünce yapısı daha görmemiştim

    Bencilliğin kelime anlamını bilip bilmediğin konusunda ciddi şüphelerim var. Bana bir bencillik örneği verir misin lütfen, bencillik anlayışını çok merak ediyorum. Bir insanın düşündüğünü söylemesi neden bencillik oluyor? Ayrıca yukarda da söylediğim gibi, sen de düşünceni savunuyorsun, hatta sen savunmayı da geçtin, bana hakaret etmeye başladın. Hangimiz kötü niteliklere sahibiz acaba?

    illede herkes aynı o kişinin düşüncesinde olcak !

    Hayır, böyle bir beklentim yok. Ben sadece düşüncemi temellendiriyorum ve savunuyorum. Kabul edersin ya da etmezsin, o senin bileceğin iş.

    bu ne biçim iştir, resmen faşizm, gestapoluk...

    Yine anlamını bilmediğin bir sürü terim yazmışsın. Ben seni bir şeye mi zorluyorum? İlla ki benim dediğim olacak yoksa asarım keserim mi diyorum? Yalnızca sinirlenmişsin ve sakinleşmek için aklına gelen kötü sıfatları sıralamışsın, hepsi bu!

    Neyi savunduğunu unutup sadece yazmış olmak için yazmaya başladın farkındaysan. Düşünceni temellendiremediğin için hakaret etmeye başladın, klasik bir savunma mekanizması bu. Lütfen özellikle şu yazdığın son mesajı iyice bir oku ve düşün. Eminim ki mantıksızlığının farkına sen de varacaksın.
Bu konunun tüm mesajları