Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garajda muhabbet

  • aldieb • 20 Ocak 2008 22:52 • #589917
    aslına bakarsanız aynı tatsız konuların beyin olarak büyümemiş eski üyeler tarafından sürekli gündeme taşınıp tartışılmasını yeren bir tavırla karşımıza çıkan garajdaşlarımız sebebini anlamadığım bir şekilde eleştirdikleri bazı durumların aslında öncülüğünü ettiklerinin farkında değiler ya da öyle görünmeye çalışıyorlar.

    gerçekten, kim abazandır, kim i.nedir, kim şerefsizdir, kim namussuzun önde gidenidir tartışması artık insanları çok sıktı. açıkçası ben kimin abazan olduğunu bilmek istemiyorum,ilgilenmiyorum, merak etmiyorum, hem olsa bana ne zararı var? zararı dokunduğu anda yapılması gereken işlem neyse, kimse duymadan, bilmeden, görmeden işlem yapılır, bugüne kadar da bu böyle olmuştur...

    yargılama hakkına sahip olduğunu düşünen insanlar tarafından kimsenin günahı, suçu burda tartışalamaz varsa bir sıkıntı gerekli merciler bilgilendirilir, gerekenler yapılır.

    ben sanmıyorum ki FuL_TeLiKe nickli üye, "söz konusu şahısları masaya yatırıp bir güzel yerin dibine sokalım" düşüncesine sahip değil. böyle bir niyeti olsa zaten böyle bir başlıkla fikirlerini açık hale getirirdi. afişe etme noktasında sanırım bir yanlış anlaşılma var bu durumda.

    ya zaten çok saçma değil mi insanlar ne isterse yapar, sen ne şekilde afişe edersen et, niyeti belli olan bir üye tutar başka üyelikle niyetini gerçekleştirmek adına yine aynı davranışları sergiler.

    kimseye böyle bir ortamda sınırlandırma koymak adına kendi kendinize bir uygulama gerçekleştiremezsiniz. prosedür neyse o uygulanır, kurallar sizin kendi kendinize yargılama sisteminizi durdurmak adına konulur.

    bu tür bir tartışmayı durduk yere gündeme getirmenin alemi neydi peki ben şimdi onu anlamıyorum, yaranızı kanatmamanızı tavsiye ederim simulacrum.....
Bu konunun tüm mesajları