Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garajda muhabbet

  • simulacrum • 20 Ocak 2008 01:13 • #589906
    Bir noktaya değinmeyi unuttum, işbu mesajın var oluş nedeni şudur ki; sanırım bir ayrıma gitmek gerekiyor. Küçük İskender eş cinsellikle i*nelik arasında bir ayrım yapılması gerektiğini, ilki doğanın bir hükmüyken (Freud her ne kadar hastalıkla açıklasa da) ikincisinin bilinçli, kötü niyetli bir tercih olduğunu söyler. "İ*nelik sistematiktir" der. "Abazan" mefhumunu açıp tartışmak gerekir. Bu niyeti taşımıyorum ama "aranıza sızanların" elemine edilmesine yönelik çaba ve ötesinde "afişe" etme merakı bana bu ayrımın pek yapılmadığını, hedefim olan zihinlerin bu ayrımı yapmaktan çok uzakta olduğunu düşündürüyor. "Aramız" yahut "seviyemiz" falan ne demek? Var mı böyle bir şey? Kimin arası, neyin seviyesi? Birilerini abazanlıkla suçlayıp hesapta afişe etme niyeti taşıyanları pek güzel kandırıp ve hatta kendime aşık edip buraya listeleyebilirim. Bu iş için iki hafta yeter ve ben şimdi bunu yazdım ya, emin olun şu iki hafta yabancı bir kadından mesaj alan Garaj üyelerinin kabusu olacak.

    Kimin abazan olup olmadığı, kimin ne tür bir mesajı hangi sebeple atıp atmadığı kesin olarak bilinemez, kimse niyet tespit edecek denli insan eksperi olamaz. Ben bu işin bilim(ler)ini (tanrım, başarılıyım) okuduğum halde kendime bu kadar güvenemem. O yüzden burada ahlak, delikanlılık, usluluk, efendilik, "resmilik" timsali kesilmek, en az önceki mesajımda "gülünç" olduğunu iddia ettim şey kadar "gülünç"tür. Yapmayın, bu saçmalıktır; (varsa) verilen rahatsızlık hanımların bileceği ve mevcut teknik imkanlar dahilinde kolayca üstesinden geleceği bir iştir, kimsenin bir koruyucuya ihtiyacı yok. Avrupa bunu 18. yüzyılda bıraktı, Amerika bu işi 60'lardaki feminizm hareketiyle tarihin hiç görmediği denli sağlam argümanlarla en azından kuramsal bağlamda sağlama aldı, bizse üç yüz yıldır aynı şeyleri geveliyoruz. "Aranıza sızanlar" kendinizden kabul etmediğiniz sürece aranızda değillerdir zaten. Ve ne bu onları "kötü", ne de sizi "seçkin" yapar. Kötü şeyler söylemiyorum; insan doğası ve sanal dünyanın bu iç güdülerin dışavurumu konusundaki rolü üzerine ufacık bir fikriniz varsa ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • FuL_TeLiKe • 20 Ocak 2008 01:57 • #589907
    aramız:madem eskisin bunu nasıl bilemezsin..yazık ki yalan söylediğini düşünmekten başka yol yok..eskisin ve bu kelime sana hiç 1 anlam ifade etmiyorda sadece güldürüyosa ne mutlu bana..
    .) (der ve güler..)

    kandırıp aşık edebilme yeteneğine/potansiyeline sahipsen ne mutlu sana..
    dene ve başar..
    kimin umrunda..
    hastalıkla suçladığın insanlara hastalıklı olduğunu kanıtlamak olmuyo(!!!) tabi bu..

    öyle 1 konuya temas etmişin ki burada açıklamam imkansız..
    (aldığım 1 kaç mesajı yazabilsem sende kime neden abaza denildiğini anlardın..)

    seviye:konuştuğumuz konuların genel çerçevesi..sanırım sen bunu ders olarak almadın o bahsettiğin abazalık ve ahlak bilimleri fakültesinde..!

    kesin olarak bellidir canım kardeşim 1 abazanın nasıl ve ne şekilde yaklaştığı..he bunu sen anlayamıyosan ve özellikle bu sitede anlayamıyosan geçip buraya "ben eskiyim" semalarında uçmayacaksın ki inandırıcılığını koruyabilesin..

    e zaten bizde "koruyucu olalım","fedai olalım","plakasını bildirin olm polise çevirtiriz" demedik..sadece "ben bu kimselerden nefret ediyorum,,ulan bak sakın ola bu işlere gelmeyesiniz" mesajının biraz hallicesini verme arzusuydu o yazdığım afişe olayı..
    yoksa bugüne kadar 1 abaza aişe ettiğim görülmüş değil..

    bak özellikle 1 tane senin gibi çıkacağından "aramıza sızma" deyimini açtım; anlamadıysan işte burada açılmamışı var onu oku..(bence bu işin irdelenmesi hiçte komik değil; aksine didiklenmeli ki sızmalar önlenebilsin..)

    sonuç olarak:
    ben bu işin bilimini okumadım..
    kendi kişisel fikirlerimdir bunlar, bilim dünyasının gerçekleri diye de 1 not yok zaten..
    he dersen ki yanlış yapıyosun; o zaman sana derim ki: "senin doğrunla pişman olmaktansa kendi doğrumla düşman yaratırım daha iyi..!"

    bu konuda daha fazla irdelemek isterim ama bunlar da silinecek gibi..
    iyisimi ya mesaj olarak dinlerim seni ya da kusura bakma ama umruda değilsin..
    yukarıdakiler de zaten bundan sonra yazacaklarına 1 cevap teşkil etmektedir..


    (gülmüyorum..)
  • düşyılmaz • 20 Ocak 2008 19:03 • #589915
    Yukarda bir başlık var garajın geleceği diye
    ben söyliyim, dört sene önce burda kapatılan bir forumun pisliği saçıldı etrafa.
    temizlenemeyeceği gibi, konular da hala aynıymış vre bir baktım da.
    sizin yazdıklarınızı da okudum, arada girmek lazımmış, arada gülmek lazımmış.

    abazasınız hepiniz ulen :D
  • aldieb • 20 Ocak 2008 22:52 • #589917
    aslına bakarsanız aynı tatsız konuların beyin olarak büyümemiş eski üyeler tarafından sürekli gündeme taşınıp tartışılmasını yeren bir tavırla karşımıza çıkan garajdaşlarımız sebebini anlamadığım bir şekilde eleştirdikleri bazı durumların aslında öncülüğünü ettiklerinin farkında değiler ya da öyle görünmeye çalışıyorlar.

    gerçekten, kim abazandır, kim i.nedir, kim şerefsizdir, kim namussuzun önde gidenidir tartışması artık insanları çok sıktı. açıkçası ben kimin abazan olduğunu bilmek istemiyorum,ilgilenmiyorum, merak etmiyorum, hem olsa bana ne zararı var? zararı dokunduğu anda yapılması gereken işlem neyse, kimse duymadan, bilmeden, görmeden işlem yapılır, bugüne kadar da bu böyle olmuştur...

    yargılama hakkına sahip olduğunu düşünen insanlar tarafından kimsenin günahı, suçu burda tartışalamaz varsa bir sıkıntı gerekli merciler bilgilendirilir, gerekenler yapılır.

    ben sanmıyorum ki FuL_TeLiKe nickli üye, "söz konusu şahısları masaya yatırıp bir güzel yerin dibine sokalım" düşüncesine sahip değil. böyle bir niyeti olsa zaten böyle bir başlıkla fikirlerini açık hale getirirdi. afişe etme noktasında sanırım bir yanlış anlaşılma var bu durumda.

    ya zaten çok saçma değil mi insanlar ne isterse yapar, sen ne şekilde afişe edersen et, niyeti belli olan bir üye tutar başka üyelikle niyetini gerçekleştirmek adına yine aynı davranışları sergiler.

    kimseye böyle bir ortamda sınırlandırma koymak adına kendi kendinize bir uygulama gerçekleştiremezsiniz. prosedür neyse o uygulanır, kurallar sizin kendi kendinize yargılama sisteminizi durdurmak adına konulur.

    bu tür bir tartışmayı durduk yere gündeme getirmenin alemi neydi peki ben şimdi onu anlamıyorum, yaranızı kanatmamanızı tavsiye ederim simulacrum.....
  • beklicem321 • 20 Ocak 2008 23:14 • #589919
    Bu yukarıda yazılanlar gerçeği yansıtır ya da yansıtmaz, ve orası hipotezden ileri gidemez.. Ancak bir gerçek varıdr ki; herkes, herkesin gözünde potansiyel abazandır ve o da değiştirilemez.

    Saygılarımla
    beklicem321

    dipnot1: İş bu yukarıda yazılanlar tek taraflı düşünülmüştür. KDV dahil değildir ve tek nüshadır.
    dipnot2: Yukarıda yazılanlar yazarı bağlar ve emniyet güçleri tarafından istendiği taktirde sorgusuz kendilerine noter huzurunda teslim edilecektir.
    dipnot3: Yukarıda ki 2 dipnot saçmalıktan öteye gitmemektedir. Vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü de sizlerden özür dilemiyorum efendim.
    dipnot4: Kalın sağlıcakla ya da sağlamayıcakla :P
  • Single_FACTOR • 20 Ocak 2008 23:34 • #589920
    iki şey söyleyeceğim:

    1-)Müdür her zaman haklıdır.
    2-)Müdürün haklı olmadığı durumlarda ise 1. kural geçerlidir
  • NeGüZeL_İsTnbL • 20 Ocak 2008 23:56 • #589922
    Hep o reklam gelcek aklıma

    "müdür bu buna konuş" :)
  • FuL_TeLiKe • 21 Ocak 2008 00:30 • #589924
    ben sanmıyorum ki FuL_TeLiKe nickli üye, "söz konusu şahısları masaya yatırıp bir güzel yerin dibine sokalım" düşüncesine sahip değil. böyle bir niyeti olsa zaten böyle bir başlıkla fikirlerini açık hale getirirdi. afişe etme noktasında sanırım bir yanlış anlaşılma var bu durumda.

    aslına bakarsan elimden gelse yerin dibine sokmanın levelini atlatırım o şahsiyet(siz)lere de;neyse..
    kız arkadaşınız bu sitede 1 üye olduysa/olursa beni anlamanız daha kolaylaşır..!
    he ben bu durumlarda bile böyle 1 şey yapmamışsam sanırım yapmam da..

    (top)düşyılmaz(top)'ın yazdıklarına diyecek çok şeyim yok..
    "koyuna rakı içirmişler kurdun evini sormuş.."





    d.n.:orijinali malum şahsa aittir..
  • Ktulu • 21 Ocak 2008 00:44 • #589925
    düşyılmaz demiş ki:
    Yukarda bir başlık var garajın geleceği diye
    ben söyliyim, dört sene önce burda kapatılan bir forumun pisliği saçıldı etrafa.
    temizlenemeyeceği gibi, konular da hala aynıymış vre bir baktım da.
    sizin yazdıklarınızı da okudum, arada girmek lazımmış, arada gülmek lazımmış.

    abazasınız hepiniz ulen :D


    Sen sus müdürün konuşsun.
  • kare-te • 21 Ocak 2008 00:55 • #589927
    içelim abazalaşalım
    abaza yoktur az votka vardır

    garajdan hiçbir kızı msn sine eklemeyen kişi abaza değildir. ya da erkeği