Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gelecekte Garaj?

  • NeGüZeL_İsTnbL • 6 Ocak 2008 23:55 • #589694
    Gelecekte Garajı nasıl bi durum bekliyor? Geleceğin yıllarında karşı konulmaz bir değişikliğe Garaj'da ayak uyduracak mı? İnsanların fiziksel ve ruhsal gelişimlerini, istek ve fikirlerini gözardı edip yeni bi statü kazanacak mı Garaj? Yoksa aynı formatını korayarak devam mı edecek?
    İnsanlarda olan değişiklik zaten öyle ani ve karşı konulamaz bir şekilde olmayacak muhakkak. Bir kaç on yıl içerisinde metal parçalar veya laboratuvarda üretilen organlar takmayı sağlık ve uzun ömür için isteyecek miyiz? Hiç vazgeçemediğimiz cep telefonunun yerini, direk beyne yerleştirilen bir çip mi alacak? Teknolojik rahatlık için bilgisayar giymeye mi başlayacağız? Sinema yerine sanal dünyalara mı gireceğiz? Suni anılarda, kahramanın siz olduğnuz maceralar mı yaşayacağız? Bütün tatilimizi deniz kenarı yerine bir odada trodlara bağlı olarak mı geçireceğiz?
    Garajdaki sohbetlerimizi paylaşımlarımızı sanal bir alemde mi geçireceğiz? Hayal gücünüzün yettiği kadarıyla neler olabilir? Garaj, Müzik, Paylaşım... 3009'da yaşasak nasıl bi Garaj hayal ederdiniz?

    GaRaJ ©2001-3009


    (bi insan okuduğu bi sayfa yazıdan bu kadar etkilenir :D )
Bu konunun tüm mesajları