Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gelecekte Garaj?

  • Aria GalaCtiCa • 8 Ocak 2008 00:10 • #589735
    Bu ilgini çektiyse bu da çeker bence:

    ""Bir adam 19. yüzyılın ortalarında bir zaman kapsülüne yerleştirilmiş (o yıllarda zaman kapsülünü nerde bulmuş demeyin kafa göz dalarım:D) ve zaman kapsülü de 150 yıl sonrasına ayarlanmış.

    bu 150 yıl dolunca, 2007 senesinde yaşlı adam kapsülünden dışarı çıkmış. Çıkmış çıkmasına ama tekrar aynı dünyaya mı geldiğine hiç emin olamamış. Yollarda gezinen metal yığınları, gençlerin ellerinde tuttuğu ve bir kablo ile kulaklarına bağladığı metaller, ışıklı yollar, yer altından geçen trenler... Adamcağız yine aynı dünyaya mı geldiği yönünde ciddi tereddütler yaşamakta imiş.

    Bu şaşkınlık ve şuursuzlukla gezinen yaşlı adam kendini bir binada bulmuş. İlk önce nerede olduğuna anlam verememiş, ancak biraz gezinince yüzüne bir gülümseme oturmuş. Büyük bir özgüven ile "tamam" demiş, "burası bir okul. Sadece karatahta yeşil""

    Gelecekte Garaj ne olur. Bilmem. Kendi adıma ben evlenmiş olurum heralde. Onlar da buraya üye olurlar:D Karım Maria Galactica, Çocuklarım da Tarja Galactica ve Coria Galactica nicklerini alırlar:D Buraya bir çok bilmiş yetmiyormuş gibi dört tane oluruz bir anda:D Galactica ailesi olarak yerleşiriz Garaj'a:D
Bu konunun tüm mesajları