Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gelecekte Garaj?

  • Aria GalaCtiCa • 20 Şubat 2008 00:40 • #590423
    Yardım?

    Ya pardon da neyin yardımı? Aylardır forumlara uğradığınız, baktığınız mı var. Garaj ile alakalı o kadar öneri/şikayet/teklif yapıldı, birinci ağız olarak bunları yanıtlamak şöyle dursun, dönüp de bir kere baktınız mı? İnsanlar sizin açtığınız -ve üstelik üzerinden dünyanın parasını kazandığınız- alanda birbirlerini yediler, dönüp de bir kere "beyler ayıp oluyor" dediniz mi? Sizin seçtiğiniz ve sizin kendi ellerinizle buraları yönetme yetkileri ile donattığınız insanlar üzerinde atış talimi yapılırken "Kardeşim bu insanlar şahsım tarafından yeterli bulunmuş ve seçilmiştir. Eğer hala bir şikayeti olanlar bilsinler ki, eğer kadrolarımızda bir değişiklik olursa sizi haberdar ederim. Şimdi, dağılın lan" dediniz mi

    Aşağıda yazılı başlığı. Adam parasını ödediği halde açılmamış stüdyosu. Bu bile buraları ne kadar ciddiye aldığınızın bir göstergesi. Siz üzerinize düşeni yaptınız mı da insanları görevini yapmamakla suçluyorsunuz?

    Emin olun benim beklediğim yönetim de bu değildi. Ben bu siteye ilk üye olduğum zamanlarda üyeler rahatsız oldu diye reklamı yayınlamaktan vazgeçen bir bekçi vardı. Şimdi ne bekçi var ne de nem. Gölgeleri bile yok. Ama ne var? İnsanlarını görevini yapmamakla suçlayan yöneticiler var.

    İşini mükemme yapan ne kadar da insan varmış meğer.

    Önce biraz aynaya baksın herkes. İğneyi kendinize batırın hele bir, gerekirse çuvaldızı ben bizzat kendime batırırım.
Bu konunun tüm mesajları