Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gelecekte Garaj?

  • Ktulu • 20 Şubat 2008 13:55 • #590433
    Alıntı

    "diyecek başka birşey yok" demek asıl ibn*liktir. Bak ben müdürüm ama argo kullanabiliyorum. Hadi buna da "adam kayırma" de.


    sen si*ini tutup Müdür Kolonisindeki bir yazıyı gelip buraya yazabiliyorsun


    Si*ine göre hareket ediyorsun


    Sen de dönmeyesin, dikkat edesin. İkinci bir ADC vakkasıyla daha karşılaşmayalım. Sonun onun gibi olmasın. Sonra "atlas pasajına gelin" diyip durma sende.


    O yazdım dediğin koca sayfada hiç bir b*k yok. Sadece atıp tutmuşsun


    Döne(*)ceğinize sözünüzün eri olun azıcık da sizi de adamdan saysınlar gülüm


    Kendini adamdan mı saymıyorsun


    Senin sinirlerini bozacak "angut"lar yok çünkü. Bende var ne yazıkki


    Ne diyim ki daha..

    Sonra adam kayırma yok deyin, görevimi yapıyorum deyin. Ben bu mesajlardan birini yazsam olay çıkardı. Ama o ne, bir bakıyorsun forumdan görevli kişi yazmış bir de. Damara basma mı var? Üslubun olmamış diyorum adam gelip bunları yazıyor. Damarına bassam bile o adamın böyle cevaplar vermemesi lazım. Benim de anlaşılmak istediğim konu bu işte.

    Bizim önceleri hiçbir problemimiz yoktu Faruk'la. Ben forum meselelerinde eleştirilerde bulundukça kendisi bana karşı cephe aldı. Tuna'yla da kişisel bir derdim yok. Sadece eskiden cırcır vırvır'da Allah peygamber demeden söven adamlara çıkıştığımız zaman bizim siyaset yaptığımızı düşünmüştü. Haklı olsa bile bizim de kendimize göre sebeplerimiz vardı. İki taraftan da bakmak lazım.

    Neyse demek istediğim şey, benim kişisel bir derdim yokken karşı tarafın olayı kişisel algılaması ve bu şekilde davranması. İnanın karete'yi de tanısanız bu şekilde düşünmezsiniz. Olay daha da uzamadan bitirmek lazım. Benim garajdan beklediğim şey Faruk'un görevini iyi yapmasıydı, bıraktı, kendisi bilir. Yoksa haber kısmıyla ilgili bi derdim yoktu. Ama bunu da döneklik olarak algılayacaksanız önceki mesajlarımı da incelemenizi tavsiye ederim.
Bu konunun tüm mesajları