Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gelecekte Garaj?

  • simulacrum • 24 Şubat 2008 02:47 • #590528
    sex senin için 1 eklentiymiş gibi konuşuyosun olm..


    Yok lan, eklenti olduğunu düşünmüyorum. Seks özdür, bulunduğu yere dönülmesini öneriyorum.
    Ayrıca sev beni, ben seni seviyorum mösyö Ful_Telike.


    erikson da psikoanalizci ve freudun bir çok eksik yanını bulup insanların gözüne soktu.


    Bana önce Freud'u, sonra da Erikson'u anlatmanızı talep ediyorum aldieb. Anlaşabilirsek Lacan'a geçeceğiz beraber, beklemedeyim.

    Başım sıkıştığı için Freud'a sarılmadım. Başım mı sıkıştı benim? Hey! Millet! Başım mı sıkıştı gerçekten benim? Sıkıştığı falan yok, kimse beni sıkıştırabilmiş değil henüz, üzgünüm matmazel.


    bilinç dışı düşüncelerimi dışa vurmuyorum.



    "Bilinç dışı düşünce" denen bir şey yoktur. Düşüncenin kendisi bilince dairdir, bilince dair olduğu için adı "düşünce"dir. Bilinç dışı olan travmadır, eğilimdir. Ve dışa vurumu haliyle, yani bulunduğu konum gereği bilinçle olmaz. İleri derece psikoloji bildiğim sürece yazdığın her satırın analizini bir yere kadar yapabilirim; sadece beş mesajınızdan genel geçer bir profilini çıkarabilirim. Dil bilimin alanı biraz da, hafif Chomsky, hafif Lacan; var yani bende bir yolu. Libidonu konuştuğunu söylemedim, sadece azıcık hatunlardan bahsettim diye beni Facebook adamı yapman Facebook'u kız-erkek ilişkilerinin gırla gittiği bir yer olarak gördüğünün işaretidir, bu da vizyonunu ortaya koyar. Facebook'u gözünde değersiz kılan kız-erkek ilişkileriyse, ciddi bir patolojiye sahipsindir, tek söylediğim buydu; tez+antitez=sentez.

    Kimseyle hazzımı paylaşma niyetinde değilim. Nerede paylaşmışım? Nerede denedim ben bunu? Bir örnek verir misin?
    Yok! Öyleyse, lütfen..
Bu konunun tüm mesajları