Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj Bekçsine: bazı özel durumlarda kişi ulaşım bilgileri verilmeli

  • beklicem321 • 25 Mart 2008 20:49 • #590996
    Sen bana hırsız de buradan bak ben senin başına ne işler açıyorum.
    Hırsızlık ciddi bir suç, bir kişiye hırsız demek de bnir onun kadar suçtur.
    Ama denemesi bedava. Deneyebiliriz.

    Bana adamı savunuyorsun deme bir daha çünkü öyle birşey yaptığım yok. Yardım istiyorsun, millete duyuruyorsun bu adam böyle böyle diye ben de bu söylediklerine açıklık getiriyorum. Yazdıklarım karşıt görüşler de değil. Olası muhtemel şeylerdir. Yukarı da 3 savın var ve çürüttüm diyorsun. Onlar sav değil ihtimallerdir.

    - Telefon numaranı vermemeişsindir o da vermemişdir birbirinize ulaşamıyorsunuzdur. (Birbirimizde var o isterse ulaşır diyorsun. Sen de aramışsın telefonu mu kapalı başkası mı ne çıkıyor dedin)
    - Garajdan ulaşamayabilir dedim. (Seni denedim eş-dostundan başka kimseden mesaj almıyor diye uyarı verdi. Adam senin eş-dost listende değil ki inkar etmedin. Sana ancak tekrar ilanlarına cevap vererek ki bunu üye olmayanlar da rahatlıkla yapabilir eş-dost listende olmamaları da sorun değil, sana ulaşabilirler dedin. Adam bunu düşünemeyebilir. Sen bile düşünmemişsin. Hatta bir o kadar da eminim ki ben buraya yazana kadar da düşünen olmamıiştır.
    - Ev adresinin onda oluşu hiçbirşeyi değiştirmez, bu sana ulaşabilir anlamına da gelmez. Adam taa oralardan kalkıp da sana aleti kendi eliyle de vermez. Eminim ki sen de böyle birşey yapmazsın.
    - Hesap numarasını yanlış yazmışsındır. Para başkasına gitmiştir. Bahsettiğin adam da "ulan paramı göndermedi. ben de malı göndermiyorum." diye düşünüp sana hiç sorma gereği bile duymayabilir.

    Bak bunlar hep ihtimaller.
    Adam parayı alıp cidden dolandırmış olabilir de olmayabilir de. Adam dolandırıcı çıkar da gelir buraya "bak beklicem321 gördün mü adam dolandırıcı çıktı. Ben haklıydım." diyebilirsin. Bu da normaldir. Yerin dibine girmem, çünkü söylediklerimin hala arkasındayım.
Bu konunun tüm mesajları