Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

öneri-ilanlar hk

  • GaRaJ Bekçisi • 18 Şubat 2011 11:18 • #593625
    :: Belirli bir süreden eski ilanları yayından kaldırmak, üzerinde sürekli konuştuğumuz bir konu zaten. Ama kaldırmayıp "eski ilanlar" diye bir havuzda biriktirmek sanırım başka konularla da ilgili olarak daha akıllıca olur.

    Bu arada zaten en son ilan filtrelerine konulan, zaman filtresi aslında bu işe yarıyor diye düşünüyorum. Son 3 gün veya son 24 saat diye arandığında en güncel ilanlara ulaşılabiliyor. Burada bir eksik var: arama kelimelerini de bu filtreleme sistemine alabilmek. Yani "son 3 günde rock anahtar kelimesiyle verilmiş, müzisyen arayan ilanları" şu anda ulaşılamayan bir içerik.

    Sonraki iş de ilanlara düzgün bir kategorizasyon eklemek. Aklımızda parametrik bir kategorizasyon sistemi var. Örneğin Satılık ilanı verirken, marka, model, alet tipi seçilmeli, ama müzisyen ilanı verilirken, yaş aralığı, müzik türü (rock, metal, jazz), hedef (beste, albüm, bar programı, cover) gibi başlıklardan seçim yapılmalı.

    :: Bunun dışında benim bildiğim kadarıyla ilan cevapları ilan verenin mailine gönderilmiyor. Eskiden gönderiliyordu da, artık gönderilmiyor bildiğim kadarıyla. Nem daha doğrusunu bilir tabi ama...

    :: Zorunlu e-posta alanı konusuna ben katılmıyorum. Spam toplayan botlar'dan kaçınmak lazım. İlanı inceleyen üyeye, buradan vereceğiniz yanıt GaRaJ üyesine e-posta ile de gönderilecektir diye bir uyarı göstermeliyiz.

    :: Bunların dışında da sms ile cep telefonu konfirmasyonu yaparak, özel bazı ilanların cevaplarını SMS olarak sahibine göndermek de mümkün olabilir. Tabi buradaki maliyete bir çözüm bulmak koşuluyla. Acaba diğer üyeler ne derler bu konuya?

    Çok çalışmamız lazım Nem efendi, çok... :)
Bu konunun tüm mesajları