Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İzmir'de stüdyo açmayı düşünüyorum,düşünceleriniz neler.

  • SeckinCelik • 25 Aralık 2014 13:32 • #641379
    Açmak büyük dert, yürütmek ayrı bir dert. Eğer açarsanız stüdyo kirasından pek iş yapacağınızı zannetmem daha çok enstruman dersi veren bir çevreniz varsa oradan kazanabilirsiniz sütdyoda ders verdirip komisyon alarak. Hem onlara faydalı olursunuz hem stüdyonuzu canlı tutup bir reklam kapısı açarsınız gelen öğrenciler yoluyla.

    Sonuçta üniversite grupları ya da liseden gelen çocukların çoğu ekipmanın kalitesini ve ya stüdyonun akustiği gibi faktörlerden önce saatlik kira parasına bakıp stüdyoya giriyor. Bir de üniversite yakınlarında ya da öğrencilerin konakladığı yerlerin yakınında olması çok önemli nesil üşengeç çünkü. Biz gitarımız yanımızda olmadığında eksik hissederken adamlar stüdyoya taşımaya üşeniyor artık. Ne kadar sütdyoya enstruman koysanız da mutlaka başka bir stüdyo daha iyisini koyduğu için kendini daha iyi pazarlıyor sırf denemek için bile olsa oraya gidiliyor bazen. Bu da bir faktör.

    Kısacası müzik eğitimi işiyle uğraşan çevreniz genişse stüdyo değilde sadece stüdyosu olan 'sanat merkezi' veya benzeri bir isim altında eğitim ve stüdyo kiralama projesine girmenizi tavsiye ederim.

    Umarım faydalı olur. Kolay gelsin iyi günler dilerim
Bu konunun tüm mesajları