Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Saçma Sapan İstekler Hakkında...

  • succubus • 29 Temmuz 2004 22:12 • #565218
    yazılar gerçekten de birikip çöplük halini almaya başladı; yanlış anlamayın yazılanların saçma sapan olduğunu düşündüğümü söylemiyorum, sadece diyorum ki yığılma oluyor ve yazılar arasında kayboluyorum. okumak istediklerimi bulamıyorum, ya da beni ilgilendiren değil de ilgilendiremeyen konular arasında kalakalalıyorum, ilgileneceğim konulara ulaşamıyorum. bilmiyorum bu düşüncemi paylaşıyor musunuz ama üyeler son zamanlarda artttıkça katılım da son safhada olduğu için çok karışıklık var. sözüm özellikle bekçime.

    selamlar.
  • Silvermage • 29 Temmuz 2004 23:17 • #565219
    Bu konuda tüm işi bekçinin üzerine almasının bir mantığı olduğunu göremiyorum. O yüzden siteyi coding tarafında geliştirme aşamalarını paylaşabilirim. Tabii ki anahtar kelime "eğer istenirse".

    Onun haricinde "anlamsız" tabir edilen istekler her zaman olacaktır tabii. Ama bu konuda bekçinin iyi bir mantık mekanizmasına sahip olduğu bir gerçek ve bu "anlamlı" ve "anlamsız" tanımları arasındaki fark da kafasında gayet net. Burada tüm GaRaJ.org komünitesine düşen ise (bu da bir yerde divinemusic'in anlatmaya çalıştığı, fakat tarzının anlamsız sert olmasından kaynaklanarak tekrarlı tepki almasına neden olan, herkesten isteyip de kendisinde bir türlü düzeltemediği --alınmaca yok...gerçek değil mi? :) ) kelimelerini özenle seçerek, tartarak, okuyucular için en açık ve net bir şekilde GaRaJ.org Forumlarının ilgili bölümüne bırakmaları değil mi? Seni mi kıracağız divinemusic ? :)