Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ulan sayın bekçim baksana

  • pUnKeR • 8 Mayıs 2005 13:34 • #568965
    [::K.İ.L.İ.T::]enstrüman bölümünün 59. sayfasındaki manyetik adlı topicte bekçinin manyetiklerle ilgili yazısı var. çok şaşırdım.bence bekçi değişti...
  • GaRaJ Bekçisi • 8 Mayıs 2005 13:42 • #568966
    [::K.İ.L.İ.T::]Selamlar,

    Öncelikle geciken cevap için beklentisi olanlardan özür diliyorum. Mümkün olduğunca kısa ve net olarak bu konuda bahsi geçenleri açığa kavuşturmaya çalışacağım.

    1. Kalite Zinciri'ne yapılan eklemeler GaRaJ Yönetimi ve/veya GaRaJ Bekçisi tarafından değil GaRaJ üyelerinin kendileri tarafından yapılmaktadır. Ancak GaRaJ kurallarına göre hareket etmeyenler zincirden yönetim tarafından çıkarılmaktadırlar.

    2. Kalite zinciri ayrılanın bir daha giremediği bir yapıdır. Böyle bir durum programda bizden kaynaklanan bir hata yüzünden oluşmuş, yapılan ikinci yanlış ekleme elle silinmek suretiyle düzeltilmiş, kod da elden geçirilip gerekli düzeltmeler yapılmıştır.

    3. Affedilmeyen, Zincir forumunda, kişisel olmayan bir konuyu kişiselleştirip, yıkıcı ve huzur bozucu mesajları Kalite Zinciri ortamına taşıdığı için uzaklaştırılmıştır.

    Bu açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyorum.

    Konuyu uzatmak yersizdir...
    Görüşmek üzere...

    Not:
    "...o yol bayır aşşağı..."
    "...ayrı ayrı cinsel fantazilerime kurban edeyim..."
    "...insanlarla testis mi geçiyorsun..."
    "...senin vereceğin nokta tenasül uzvumda değil..."
    "...eşşek adasında fantazi kurbanı olmak..."

    gibi deyişlerin hoş görülürken zorlanıldığını da ifade etmek istiyorum. Bunun dışında da bu konunun içindeki bazı ifadelerin de tarafımdan sahiplerine yakıştırılamadığını eklerim.