-
gerçi garaj buluşması yeni oldu ama arkadaşlar su izmit olayınıda aktif hale geçirmek istiyorum gerçi ben buluşmada arkadaşlarla konuştum bazı fikirlerim de var olayı bi netleştirelim onlar içinde zaman harçıyacam :D::D her şeyi ayarlarım bi de kimse gelmezse aha o saman yedik ayvayı ne diosun söyle 1 2 ay sonra yapalım şu işi herkez bi gitsin tatile yansın falan rahatlasın hadi fikirleri bekliyorum...
-
güzel olur hocam..ben istanbuldan bile gelirim...bi ayağım izmitte zaten::)(anlayan anladı)
saygılar...
:D MuStY
-
anladım :D))) tm sen bizim ordansın kalrısın sen bizle de tm 1 kişi bulduk ya diğerleri:))))))))
-
yine başladık...
Ayşemle biz de geliriz, cumartesi günkü buluşmaya da geldik ama pek konuşmadan ayrıldık.
-
param olursa atlarım samsundan gelirim valla hem degişiklik olur ama tarih cok önemli(şimdilik beni saymayında para durumumun ne olacagı belli olmaz cunku) samsun izmit otobus biletleri ne kadar bilen var mı
-
ya durun hele, daha önce de denemişti bunlar da komik bi hüsranla bitmişti :D
biz yine ayşemle cıvıl cıvıl giyinir geliriz, siyaha son arkadaş :D
-
evet haklısın bu seferkini kurtarak bari be cc_baran :)))
-
hadi izmitliler rock alemine yazalım adımızı
selam millet...güzel ve minnacık izmitimin güzel insanları çok ileri tarihe atmadan yapalım şu olayı...istanbulda çalışıyorum buyüzden organizasyonun babası kimse haftasonu ayarlarsa şu olayı çok makbule geçecek:))...
-
:)
Peki öyleyse, yazın listeye AYŞA ve cc_baran.
Bu arada temmuzda nişanımız var ankaraya da bekleriz :D:D:D:D:D:D:D
Hadi ben yatıyorum gayrı.
-
hadi izmitliler rock alemine yazalım adımızı
ben ben ben ?