-
23 TUMMUZ CUMARTESİ ne dersiniz hoş olmaz mı:)))))
arkadaşlar valla o saman hava güzel olur herhalde 23 temmuz da yapalım diyorum ben siz ne dersiniz daha erken ya da geç olmasını istiyosanız fikirlerinizi süleyin.D)))
-
walla bana her tarih uyar...
ama yeterki lafta kalmasın :)
-
bana da uyar nası olacak peki ben bilmem izmiti biz geliriz ama alın bizi ordan:)))))
-
ya istanbuldan gelenler aynı trene binsin izmittekiler olrak biz sizi tren istasyonunda karşılarız:D))) o bakımdan rahat olun
-
tamam o zaman 23 temmuz mudur buluşma ??
-
istanbul'dan gelmek isteyen ahali!
hey millet tarih ayarlansın istanbul'dan gidecek tayfaya ücretsiz :)rehberlik hizmeti sunabilirim...duruma göre haydarpaşada bulaşabiliriz, kalabalık bi grupla tren zevkli olur...
-
ben izmitliyim zaten ee istanbul da yakın yani 2 adım be gelebilirsiniz sizi böyle güzel bir şehir bekliyor :P
-
ben izmitliyim zaten ee istanbul da yakın yani 2 adım be gelebilirsiniz sizi böyle güzel bir şehir bekliyor :P
-
bize izmit'in tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirecekmisiniz.izmit'e gittik hiç bir yer görmeden geri geldik demeyelim:))...
-
hehhe tarihi mekan bizim sütüdyoya götürüm sizleri m.ö yıllara dayanıyo gibi içi harabe:D orayı göstersem yeter herhalde ne kafiye be:D)))) tm hadi arkaladaşlar bu buluşma olayını sitenin ana sayfasına nasıl taşıyacaz bilgisi olan varsa ayarlasın izmit te geldiğin de görüşürüz:d bi bira benden ona hemde extra:))))