-
walla bana her tarih uyar demiştim ama...
şimdi absürd bi hafta içi günü ayarlanmasında, hangi haftasonunu derseniz deyin bana uyar...buarada aranızda 60Evler gençliği varmı? varsa annemebabamahalamaamcamaarkadaşlarımakuzenlerime selam söleyin:))
-
walla bana her tarih uyar demiştim ama...
23 temmuz diyodunuz olmazmı güsel tarih...
-
23 temmuza itiraz yoksa kaç kişi gelecekse ayarlayalım ona göre yer ayarlıy
ok o azaman 23 temmuz dediniz ona göre herkez ayarlasın gelecekler ist biri görev alsın gelecekleri kaç kişi olduğunu fl ayarlasın bende izmitte aynı işi yapacam ona göre bi ayarlıyacam
-
buluşmayın beeaa... buluşunca bişi olucuh sanki... hey allaım yaa... en kadar deli zıpır varsa beni bulur zati... tööbe tööbe
-
dostum seni bulan fl yok kendi kendine gelin güvey olmanın bi anlamıyo gelmezsin olur biter gelmiyeceksen de sesini cıkartmadan otur buraya sadece gelecek insan lar yazmasını istiyoruz
-
simon diyorki...
istanbul tayfası yazsın bana neyle gitmek istiyor ona göre bi saat ayarlayalım...closed sende izmitteki buluşma mekanını söyle bana tayfayı direk oraya getiririm...ok...
-
simon diyorki...
ok ne lan, telsizle mi konuşuyorsunuz..
-
simon diyorki...
Haydarpaşa'dan trene atlar gideriz tamam.Günü belirleyin program yapalım ona göre tamam.Tamam ulan.
-
simon diyorki...
Biz İzmit'ten nasıl istanbul buluşmasına katılıyoruz?
öyle soru sormak yok,geliyor musun,gidiyr musun demek yok!
Aksi takdirde bu buluşma planı da yalan olur.
Bir tarih belirleyin,şurda şu saatte buluşuyoruz.
Gelen gelir,gelmeyenin keyfi bilir kardeşim!!
-
simon?:)
Anlaşıldı tamam. Haydarpaşada toplanıyoruz tamam.Trenle gidiyoruz tamam.Biletler ne kadar bilen var mı? tamam.