Cort
23 Temmuz 2005 Cumartesi / 23:25
valla iyi hoş ama acaba bu uygulama arkadaş edinmeye sıcak bakan kızlarımızı zor duruma düşürebilir mi? Belki arkadaş istemeyenlerin hiç gözükmeyeceği bir sistem geliştirilse daha iyi olur. Müzisyen arama işi zaten ilanlarla yapılabiliyor. Böyle kırmızı bir yazıyla arkadaş istemiyorum yazanlar karizma, diğerleri abazan diye bir ayrıma yol açar diye korkuyorum:))))) ya da ne bileyim en azından kamusal alanda şu kırmızı yazı kullanılmasın:)))))))
1- Arkadaş edinmeye sıcak bakan kız GaRaJ temizleninceye kadar zaten zor durumdadır.
2- Arkadaş istemeyenlerin hiç gözükmeyeceği bir sistem çok mantıksız. Gelen tüm mesajlar tanışma amacıyla gelmiyor zaten. Bazen bilgi isteyen, bir şey soran da olabiliyor. Gözükmemek saçma olur.
3- Karizmayla alakası nedir bu uygulamanın ?? Özel mesajlarla uğraşmayıp sadece işini görmek isteyen üyenin bunu belirtme hakkı var bence. Diğerlerinde "istiyorum" diye yeşil bir yazı çıkmıyor zaten. Bu illa arkadaş istedikleri anlamına da gelmiyor aynı zamanda.
4- Arkadaş aramaya gelenlerle gelmeyenler arasında bir ayrım vardır zaten.
5- O kırmızı yazı her yerde kullanılsın. Sistemi daha komplike hale getirmenin bir manası yok. Uygulama gayet yerinde. GaRaJ ın temel problemine güzel bir çözüm getiriyor.
Tekrardan ve binlerce kez tebrikler.