Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Arkadaşlar Edinmek İstemiyorum

• Cort • 23 Temmuz 2005 23:25 • #572757
    valla iyi hoş ama acaba bu uygulama arkadaş edinmeye sıcak bakan kızlarımızı zor duruma düşürebilir mi? Belki arkadaş istemeyenlerin hiç gözükmeyeceği bir sistem geliştirilse daha iyi olur. Müzisyen arama işi zaten ilanlarla yapılabiliyor. Böyle kırmızı bir yazıyla arkadaş istemiyorum yazanlar karizma, diğerleri abazan diye bir ayrıma yol açar diye korkuyorum:))))) ya da ne bileyim en azından kamusal alanda şu kırmızı yazı kullanılmasın:)))))))
  • shadowinthesun • 23 Temmuz 2005 23:27 • #572758
    Yeni Arkadaşlar Edinmek İstemiyorum da inadına atıolar mesaj!!!

en güzeli takmayıp cevap vermemek,o inadına yapanlar da inatları kadar koca taşların altında kalsınlar,burası müzik birimi,arkadaş arıyorum birimi değil..de kime diyorum bunları diye bakınca,yine benimle aynı görüşte olan insanlar okuyacak,diğerlerinin özel mesaj atmaktan başka işi yok zaten..
  • cc_baran • 23 Temmuz 2005 23:35 • #572760
    Cort
    23 Temmuz 2005 Cumartesi / 23:25
    valla iyi hoş ama acaba bu uygulama arkadaş edinmeye sıcak bakan kızlarımızı zor duruma düşürebilir mi? Belki arkadaş istemeyenlerin hiç gözükmeyeceği bir sistem geliştirilse daha iyi olur. Müzisyen arama işi zaten ilanlarla yapılabiliyor. Böyle kırmızı bir yazıyla arkadaş istemiyorum yazanlar karizma, diğerleri abazan diye bir ayrıma yol açar diye korkuyorum:))))) ya da ne bileyim en azından kamusal alanda şu kırmızı yazı kullanılmasın:)))))))

1- Arkadaş edinmeye sıcak bakan kız GaRaJ temizleninceye kadar zaten zor durumdadır.

2- Arkadaş istemeyenlerin hiç gözükmeyeceği bir sistem çok mantıksız. Gelen tüm mesajlar tanışma amacıyla gelmiyor zaten. Bazen bilgi isteyen, bir şey soran da olabiliyor. Gözükmemek saçma olur.

3- Karizmayla alakası nedir bu uygulamanın ?? Özel mesajlarla uğraşmayıp sadece işini görmek isteyen üyenin bunu belirtme hakkı var bence. Diğerlerinde "istiyorum" diye yeşil bir yazı çıkmıyor zaten. Bu illa arkadaş istedikleri anlamına da gelmiyor aynı zamanda.

4- Arkadaş aramaya gelenlerle gelmeyenler arasında bir ayrım vardır zaten.

5- O kırmızı yazı her yerde kullanılsın. Sistemi daha komplike hale getirmenin bir manası yok. Uygulama gayet yerinde. GaRaJ ın temel problemine güzel bir çözüm getiriyor.

Tekrardan ve binlerce kez tebrikler.
  • craSSa • 23 Temmuz 2005 23:39 • #572761
    Bence kimse iplemeyecek bu uygulamayı. Dondurulsun, ne olacak ki? Gidip bir tane daha açıp birkaç kişi daha taciz eder. Sonra o da donar. Kimin umurunda? Üyelikten çok ne var ki. Hemmen bir üyelik daha açar. Hatta eli değmişken birkaç tane de yedek üyelik açar. Herbiriyle üçer kişi taciz etse bile yeter ona. Zaten GaRaJ ne için vardır. Müzik birimi mi? Müzik te ne? Nıhahaha...
  • cc_baran • 23 Temmuz 2005 23:41 • #572762
    craSSa
    23 Temmuz 2005 Cumartesi / 23:39
    Bence kimse iplemeyecek bu uygulamayı. Dondurulsun, ne olacak ki? Gidip bir tane daha açıp birkaç kişi daha taciz eder. Sonra o da donar. Kimin umurunda? Üyelikten çok ne var ki. Hemmen bir üyelik daha açar. Hatta eli değmişken birkaç tane de yedek üyelik açar. Herbiriyle üçer kişi taciz etse bile yeter ona. Zaten GaRaJ ne için vardır. Müzik birimi mi? Müzik te ne? Nıhahaha...

İşi gücü bırakıp deli gibi üyelik almakla uğraşacak adam psikopattır zaten, mazur görün.
  • berry88 • 23 Temmuz 2005 23:42 • #572763
    o kızların yapacağı tek şey ARKADAŞLIĞA SICAK BAKIYORUM u işaretlemek!!

ayrıca kırmızı olması da çok iyi olmuş göze çarpıyo...
  • gitarTELi • 23 Temmuz 2005 23:43 • #572764
    çok harika tebrikler Garaj yönetimi
  • nazmiyyeaah • 23 Temmuz 2005 23:44 • #572765
    nihayet aklıbaşında bir uygulama üretebildi bu garaj yönetimi :))
  • Infusion • 23 Temmuz 2005 23:50 • #572767
    Herşey iyi hoş da bir de şu Üye Alımı'na bir çözüm bulunsa!???
  • a_lost_soul • 24 Temmuz 2005 02:54 • #572778
    tabrik ediyorum.Soruna yerinde ve mantıklı bir çözüm...