-
bende sevdim bu uygulamayı ama peki benim eski mesajlarda duruyo onlarıda göndersem olurmu.
-
evet sitenin en çok ama en acil buna ihtiyacı vardı. birde sitenin girişine keskin nişancı koyalım beğenmediği tipleri vursun.
ya zaten bi eşdost seçeneği var idi.
zaten bir rahatsız oldum butonuda var idi
yok noktalar kusur idi onlarda verildi
vay zincir forumu eksikti onlarda açıldı
ama bir serbest forum o kadar garaj üyesinin isteğine rağmen hayır. o olmadı. ona ne zaman var nede gerek. böylesi daha zevkli. donduralım insanları açıklama bölümünde dil döktürelim. mesajları silelim insanlar merak etsinler neden silinmiş diye.
ya bi gidin uyuyun ya uykunuz gelmiş sizin.
-
neden arkdas edınmek ıstemedıgını anlamadım
selam arkdaslar!! aranıza yenı katıldım burada muzık adına ve arkadaslık adına cok buyuk adımlar atıcamıza emınım(ancak yenı mesajı okuyunca bıraz suphelendım ..!!1) sanırım bazı arkadaslar yeni kişilerle tanısmak ıstemeyıyorr!! bence buyuk bır sorundur neden arkadas edınmek ıstemıyosunuz!!? fakat bayanlar tarafından bakıldıgında bırazcık hak verıyorum cunku kendını bılmezler tarafından rahatsız edılıp ne baskalrıyla sohbet etmek ıstıyorlar nede muzık adına bısey yapmak ama on yargıyla davranmayalım 10 tane kotu arkadasım var dıye 11.sıde kotu olcak dıye bır gercek yok yanii:9 haklı degılmıyım ?!!!
-
selam arkdaslar!! aranıza yenı katıldım burada muzık adına ve arkadaslık adına cok buyuk adımlar atıcamıza emınım(ancak yenı mesajı okuyunca bıraz suphelendım ..!!1) sanırım bazı arkadaslar yeni kişilerle tanısmak ıstemeyıyorr!! bence buyuk bır sorundur neden arkadas edınmek ıstemıyosunuz!!? fakat bayanlar tarafından bakıldıgında bırazcık hak verıyorum cunku kendını bılmezler tarafından rahatsız edılıp ne baskalrıyla sohbet etmek ıstıyorlar nede muzık adına bısey yapmak ama on yargıyla davranmayalım 10 tane kotu arkadasım var dıye 11.sıde kotu olcak dıye bır gercek yok yanii:9 haklı degılmıyım ?!!!
-
zaman geçsin anlarsın bak mesela ben bu günden önce profilime ismimi bile yazamıyodum ama temiziğe yardımcı olsun diye yazdım.
-
aaa canımın içi bak burdaki olay arkadaş arama değil burda bikaç tip var -ki genel bağlamda 20 yaş va üzeri tipler özellikle- sürekli kendine evlenmelik kız mı arıyo nedir sürekli ''tanışalım mı?''-''buluşalım mı''-''saçın ne renk''-''burnun ne renk''-resmini yollasana'' şeklinde msaj yollayan insanlar.yani bi de şu var ki tabi bi yer de kafan tutar herifi,baktın hakkaten arkadaş olunabilicek bi tip belki buluşursun...biraz garip mi anlattım ne?
-
sanaldan arkadaş bulacak kadar aciz bir toplum mu olduk ne?iki seçenek var;
1-ya yeterince dostumuz yok,ya da olanlar sözde arkadaş
2-dipsiz bir psikopatlık denizinde yılanı oynamaya başlamış insanlar
burdan arkadaş arayanlara tek lafım;
" "
budur..
-
valla benim kafam çok bozuk benden hiç beklenmeyen şeyler yapıp herkesi üzebilirim.
bu kadar saçmalığın bir araya geldiği dediğim dedik çaldığım düdük bir yönetimle ney nereye kadar bilemiyorum. batan gemide keman çalan arkadaslara başarılar diliyorum. önce kadınlar ve çocuklar diyorum herkes filikalara.
-
çok hoşuma gitti bu benim.ama bildiğim kadarıyla daha önce de böyle birşey vardı zaten.üyeliğimi alırken sadece eş-dost listemdeki üyelerden mesaj almak istiyorum diye bişey vardı diye hatırlıyorum.
her neyse çok iyi olmuşş kim düşünmüşse tebrikler...
-
Yeni Arkadaşlar Edinmek İstemiyorum da inadına atıolar mesaj!!!
Evet bana ne zamandır gelmiyodu bu olay çıktğtndan beri lanetim geri döndü:)