-
neden arkdas edınmek ıstemedıgını anlamadım
shadowinthesun çok karizmasın sana bir plaket falan verelim bu karizmandan dolayı.
-
istemiyorum mu acaba istemiyorum tabi tabi tabii...
-
Bak blackboycum, burası bir müzik birimi sonuçta. Herkesin gerçek hayatta arkadaşı vardır ama herkesle müzik konuşamazlar buraya o yüzden yazıyorum ben. Yani benim açımdan bakılırsa kimseyle arkadaş olmaya ihtiyacım yok burada. Zaten internet arkadaşlıklarına da güven olmaz pek...
-
Bu yeni uygulamanın önemi çok büyük, eş-dost haricini engelleme şikayet etme opsiyonları falan vardı ama bu daha yararlı bir çözüm.
Şöyle ki ;
1 - Sitenin her hangi bir bölümünde her hangi bir konu hakkında konuştuğun her hangi bir kimse sana özel mesaj atmak isteyebilir ama eş-dost listende yoktur. Bu yüzden eş-dostu kapatmak her zaman yararlı olmayabilir.
2 - "Rahatsız oldum" butonu küfür içeren, ahlaksız ve rahatsızlık verici mesaj sahiplerini şikayet etmek için var. Haricinde bir işe yaramıyor. Yani masum gibi görünen ama uzun vadede yine rahatsız eden tonlarca "selam, naber, tanışalım mı" içerikli mesajlara bir çözüm bulamıyordu.
3 - Şimdi ise üyeler, özellikle bayanlar gönül rahatlığıyla istedikleri şekilde profillerini düzenleyip isimlerini yazabilirler. Rahatsız edilenler önemli bir mesaj gelebilir mantığıyla eş-dost listelerini açabilirler. "Arkadaş edinmek istemiyor" uyarısıyla üyenin bu konudaki tutumu belirtilmiş olur.
Bu uyarıya rağmen tacize girişen aciz GaRaJ üyelerinin mesajlarını arzu ederlerse şikayet ederler ve o üye dondurulur.
Üyemiz bu tür mesajlardan bıkmış, rahatsız edilmek istemiyor ve bunu belirtiyor, gayet yerinde. İnatla mesaj atanlar da şutlanıyor.
İşte eskiden bu yoktu, her mesajı "rahatsız oldum" butonuyla şikayet etseniz bile yönetimin o üyeyi dondurması için yüzde yüz haklı bir sebebi olmuyordu. Şimdi var çünkü profilde kocaman bir uyarı yazısı var.
Gelen yorumlar da gösteriyor ki bu uygulama sempati kazandı.
-
baran bana mesaj atsana :D
-
neden arkdas edınmek ıstemedıgını anlamadım
öğretmenim canım benim;plaket almak isteyeceğim en son şey karizmadır..neyse konuyu dağıtmadan bişyler daha söyleyeyim;ya da söylemeyeyim..yeterince reklam var zaten..
saygım sonsuz;)
-
EYYYYYYY ahali beni tanıyosunuz galiba beni arkkınız olarak kabul ettinizmi eyy garaj ahalisi
-
azcık geç geldin be anam babam
-
ya dogru 5 ay önce üye oldum ama forumlara elimden geldiğince bakıyorum forumu da daha yeni gördüm ya affedilmeyen bizim koloni niye kapanıoo geyik i bitirecekj mi baekci
-
koloni haksızlıklara bir tepki olarak bu reaksiyonu verecek. son söz koloni sakinlerinin.
ama ben kapatılmasından yanayım. bu akşam bir topikde her şeyi açıklayacağım. bekçi diye bir gölge dahi kalmadı maalesef