-
hakketmiştin sen zaten ŞAP-I :)))
-
eee...burda eskiler..
eskiden olduu gibi..
: )
-
Kütahyadan kimse var mı :D
yok ya yemekhaneden bişey yemiyorum :D
-
Kütahyadan kimse var mı :D
şimdilik yok ama yakında bi kütahyaya gelme ihtimalim var: )
-
Beni hatırlayan varmı
Valla 1 sene oldu girmeyeli garaj cok degismis ama ktulu nazmiyah filan bunlari biyerden hatiliyorum birde gitar teli :) beni hatırlayan varmı?
-
Beni hatırlayan varmı
ben nicki biraz anımsıyorum gibi ama kesin değil..
-
Beni hatırlayan varmı
ben herkesi hatırlıyorum =)
-
Beni hatırlayan varmı
o kadar tartıştınız ama hiçbiriniz demediniz ki kendi kontrolünüzde çoğalacak bu işlerden anlayan bi arkadaş eskilere yeni bi site açsın öneri usulü üyelik kabul olsun... çok zor değil yani kendini soyutlamak...
-
madem daha güzeldi garaj eskiden şimdi de öyle olması için çaba sarfetsek olmaz mı? bende yeniyim 2 ya da 3 ay olmuştur heralde. eski arkadaşlar daha sık girsin garaja deneyim yani çok yararı olur bence. sizi daha sık görmek istiyoruz eski deneyimli garaj üyeleri.
-
herzaman burda olup garajı bırakmayan arkadaşlar arada uğrayıp ama eskilerden olanlar garajın eski halini analata anlata bitiremediğiniz halini şimdi de görmek istiyoruz yani şahsen ben istiyorum. abi madem bu kadar güzeldi niye bırakıpta gittiniz ayda bir senede bir uğrar oldunuz. bırakmayın abicim sahip çıkın anlatın eski halini biz de yapılması gerekeni yapalım.kendinize iyi bakın ve daha sık uğrayın.