-
"GRJ'ın eski hali" geyiği büyük bir geyiktir ve asla bitmez. Yaşayan her şeyde olduğu gibi GRJ'da da tabii ki sürekli bir değişim vardır ve bu olmak zorundadır. GRJ eskiden çok güzeldi, şimdi berbat oldu diyenler de sürekli olacaktır. Şöyle ki, 2003'te üye olan biri için GRJ 2004'te berbat hale gelmiştir, 2003'te üye olan için 2004'te berbat bir site olmuştur ve bu şekilde devam eder.
"GRJ berbat oldu ben gidiyorum bu siteden" gibi fevri çıkışlara bence hiç gerek yok. Zaten bu çıkışları yapanların da hala burda olduklarını görüyorum, çünkü berbatlıklar yanında güzellikler de getirebiliyor ve insanları söylediklerine pişman ediyor. Belirli bir zamandaki GRJ ortamını yaşamaksa amaç (ki bunu kimsenin gerçekten isteyeceğini zannetmiyorum), bunu yapmanın bir yolu da var: Bir koloni açılır, sadece o zamanın insanlarının toplandığı, yapılır orda muhabbetler, eskiyi anmalar falan, geçmişte yaşanır mutlu mesut.
Sonuç olarak bence de GRJ, 2002'nin Mart veya Nisan ayından itibaren çok bozuldu, rezalet bir site oldu. Bir daha girmiycem bu siteye ;-)
-
Beni hatırlayan varmı
LoL diyorum sana
-
olabilir =)
askerdeki tayfamız dönsün de bi..
ya ammar napiosn bu arada=? =))
-
Beni hatırlayan varmı
ben de herkesi hatırlıyorum gidenler çok ama
-
Beni hatırlayan varmı
beni hatırlamazlar esas :P
hele yüzümü hiiiiç hatırlamazlar
hep öss denemem olan günnere getirdiler geçen sene buluşmaları 2-3 kez felan gittim anca
cırcırvırvır varkenden hatırlayannar olabiler en çok orda takılıyordum =))
-
ammar en son yurtdışına gidiyodu ama görmedim daha..
nese..
eskiler eskiler..
eskiler dönsede cırcır vırvır+sohbet odası geri dönemiyokine..
-
Giriyoruz ama gerçekten değişmiş , ya da biz aynı tadı alamıyoruz girdiğimiz zaman ki... :)
-
sende baya eskiymişin hee..maşalla..
girdiğin tarih eğer gerçek üyelik tarihinse sen bırak tadı madı..
sen bekçidende eskisin..
: )
-
arkadaslar eskiler muhakkak unutulmaz ama biz yenilerde aynı amac icin burdayız dimi yani:))
-
gıcık bi de haber vercekti gitmeden kaafe ısmarlıcaktım :(