-
evet abaza olmada ne olursan ol...
ne olursan ol gene gel (mevlana c. r.)
:D:D:D
-
Arkadas edinmek istemiyorsun? hmm, oncelikle arkadasin anlamini bana aciklar misin-cunku sanirim bir kavram celiskisi icindeyiz. Eger arkadas istemiyorsan,
1) Neden bu siteye geliyorsun?
eger cevabin, muzik hakkinda bilgi edinmek falan gibi aslinda tam da bekledigim gibi cevapsa, o zamn neden forumlara yazilar yazip-cevap bekliyorsun?
2)Ayrica senin arkadas edinmek istemen ya da istememen bizim umrumuzda da degil.
soru==> Sen boyle bir konu acarak bu durumu durduracagini mi zannediyorsun?
3) yoksa amac; sadece ne kadar ilgi ceken bir zaat oldugunu ve hayranlarindan [BINLERCE YANLiz(!)] mesaj aldigini mi duyurmaya calismak mi?
-
eheh... Herkes bi yerden başlıyo işte..
Arkadaşlar, arkadaş edinmek istememek gerçekten de saçma değil mi? Eğer gerçekten bi rahatsızlığınız varsa eş-dost listeniz dışından mesaj almamama seçeneği de kullanabilirsiniz zaten..
Ben 1,5 yılı aşkın süredir garaj üyesiyim. Burdan tanıştığım insanları sayamam bile. Hele bir kişi de var ki... Hayatımdaki en büyük ve en güzel heyecanları yaşattı bana. Saçmalamayın arkadaşlar, mesaj attığınız kişi de mesajını aldığınız kişi de insan. Bunu unutmayın. Faydalanın burasının da nimetlerinden. Deli etmeyin beni... =)
gerçekten katılıyorum... eğer gerçekten arkadaş edinmek istemiyosan yapılabilcek çok şey var ve böyle bi başlık açmanında hiç alemi yok. yaptığın şey çok basit;
1)hem kız olduğun kabak gibi belli olsun diye nickine GIRL yazıyosun hem saçma saçma işler yapıyosun...
2)ilgi çekmeye çalıştığın ayan beyan ortada.
3)Hem madem arkadaş istemiyosun; niye konu açıp milletten yorum bekliyosun!..
****kısacası; geç bunları, herkesin aklı var ve kimse sana meraklı değil!
-
abi yapmayın bu mini etek giyersen millet eller seni demeye benziyor kız olduğu bilinsin istiyor ama aslınmasını istemiyor olamaz mı bir kız?neden ister bunu derseniz de size ne onun insiyatifi derim sormayın o yüzden ve garajın değil toplumumuzun abazalarını masum göstermeyin!haa şu konuda haklısınız eş dost listesi dışından mesaj almaz olur biter ama önüne gelen kız olan birine bodoslama sarkıyor ben de rahatsız oluyorum bundan sonuçta nick ya kız sanıyor direk yazıyor abaza hepsini bırakın sizin kız arkadaşınıda olabilir sarkılan kız ya da sadece arkadaşınız!
-
ya gerçekten arkadaş istemeyen var mıdır asosyal mi insanlar?
-
edebiyat parçalamış
Gayem zatialinizi taciz etmek değil, Efkarı Umumiye?de muhabbet kurmaktır. Cevabı müsbetiniz kalbi hazalimi tamir-i temin edeceğinden, dest-i muhabbetinize talibim.
tanışabilirmiyiz_?
-
aynen katılıyorum
-
michelle haklı dostlar..
haklı hatun ben ne diim daha bu arada tanışalım hi hi hi.. ya dostlar ben garajdan pek bayanlarla tanışamıyorum çünkü resmim gözükmüyo.. ne kaçırdıklarını bi görseler amma üzülürler he..
-
michelle haklı dostlar..
msn adresim yazıyo ilginize.. yıh yıh..