-
michelle haklı dostlar..
allah seni=)=) ;) koptum!!!
-
michelle haklı dostlar..
kurt gibi kokuyorsun sağol he he he.. ciddiyim ama he yalanım varsa namerdim msn adresim yazıyor isteyen bir göz atabilir beklerim :).. hatunlar sıraya girin msn i her açtığımda yeni kişiler beni eklemeye çalışıyor falan "off çok dert demeyin, star seri ilanları deneyin" abi bu reklam beni kopartıyor ya allah kahretmesin..
-
michelle haklı dostlar..
eheh... Herkes bi yerden başlıyo işte..
Arkadaşlar, arkadaş edinmek istememek gerçekten de saçma değil mi? Eğer gerçekten bi rahatsızlığınız varsa eş-dost listeniz dışından mesaj almamama seçeneği de kullanabilirsiniz zaten..
Ben 1,5 yılı aşkın süredir garaj üyesiyim. Burdan tanıştığım insanları sayamam bile. Hele bir kişi de var ki... Hayatımdaki en büyük ve en güzel heyecanları yaşattı bana. Saçmalamayın arkadaşlar, mesaj attığınız kişi de mesajını aldığınız kişi de insan. Bunu unutmayın. Faydalanın burasının da nimetlerinden. Deli etmeyin beni... =)
+1000 ...Dikkat ettimde benim görüşlerim Ktulu ile hep uyuşuyo...Metallica ilgili bir forumda grubu savunduğundan beri dikkat ediyorum
:)))
-
bence bu sözler bu abaza ayaklarını çok iyi anlatıyo...
sweet dreams are made of this
who am i to disagree?
travel the world and the seven seas
everybody's looking for something
some of them want to use you
some of them want to get used by you
some of them want to abuse you
some of them want to be abused
-
michelle haklı dostlar..
bence michelle doğru bir konuya değinmiş.Hakitaten dost olmak,arkadaş istememek çok yanlış bir düşünce.Örneğin ben ismim,E-POSTA'm,herşeyim açık.Yapmayın dostlar gelin arkadaş olalım........GARAJ'IN TADINA VARALIM.Hep beraber konuşup,eğlenmek,dertleşmek,havadan sudan konuşmak varken niye kendi başımıza susalım,içe kapanık duralım.Şöyle bir durun düşünün,acaba deyin arkadaş mı olsam yoksa kendi başıma gezinsem mi?diye bir sorun kendinize.Eminim arkadaş olmayı tercih edersiniz....Gelin şimdi ayrı değil arkadaşça GARAJ'da dolaşalım,eğlenelim..... :( böyle değil, :) böyle olalım.. HADİ HADİ YAPABİLİRİZ.
-
demekki insanlar gorduklerine de inanmiyorlar???bu msnde de ayni, kimse mesgul olduguma inanmak istemiyor??????ENTERASAN BIR MILLETIZ:))
-
+1
-
enterasan diyaloglar o zaman garaj muzik birimi değilde friend birimi olsa daha şok iş yapacak arkadaşlar lütfen siteyi saptırmayın
-
her yerde adresini vermezsin ama gelen mesaja da bi insan(!) olarak cevap atarsın..şahsen ben öyle yapıyorum ;)
-
oldu mu