Michelle'e Özür...
bence michelle doğru bir konuya değinmiş.Hakitaten dost olmak,arkadaş istememek çok yanlış bir düşünce.Örneğin ben ismim,E-POSTA'm,herşeyim açık.Yapmayın dostlar gelin arkadaş olalım........GARAJ'IN TADINA VARALIM.Hep beraber konuşup,eğlenmek,dertleşmek,havadan sudan konuşmak varken niye kendi başımıza susalım,içe kapanık duralım.Şöyle bir durun düşünün,acaba deyin arkadaş mı olsam yoksa kendi başıma gezinsem mi?diye bir sorun kendinize.Eminim arkadaş olmayı tercih edersiniz....Gelin şimdi ayrı değil arkadaşça GARAJ'da dolaşalım,eğlenelim..... :( böyle değil, :) böyle olalım.. HADİ HADİ YAPABİLİRİZ.
Budur işte
:)) Bu arada bazı insanlarla bir konuda aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi ama demekki oluyormuş
:))
Şimdi belki bu topic'in konusu değil ama ben yinede bir özürde bulunmak istiyorum...Yazın, NİCKLER konusunda tartıştığımız
Michelle ile yazışırken ,karşılıklı olarak kaba şeyler yazdığımızı farkettim ve o zaman ,o sinirle bana normal gelen lafların sonradan beni rahatsız ettiğini farkettim...O yüzden ben ,kendi söylediğim laflar yüzünden Michelle'den özürdiliyorum...Madem konu arkadaşlıktan açıldı bunuda yazayım dedim
:)