Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

arkadaş edinmek istemiyor!!!

• Maroon5 • 3 Ocak 2006 19:18 • #574904
    Sana hak veriyorum. Bunun böyle olacağını bildiğim için hiç öyle bir şeye girişmedimedim sapık bacadan da girebiliyor :)))
    Bir de arkadaşlarımın da mesajı gelmez diye düşündüm tam anlamıyla ne işe yaradığını bilmediğim için...
    Zaten bir işe yaramıyormuş :)) Yazıya gerek yok yani ..
  • mor_we_ötesi • 3 Ocak 2006 22:57 • #574907
    Konuyu açan arkadaş ;
    Onu girllü kızlı nickler almadan önce düşünecektin.
    Hem "sadece eş-dost listemdeki üyelerden mesaj almak istiyorum" diye bi seçenek var.
    Yani forumlara taşınacak kadar büyük bi sorun değilmiş.

İlgi çekmeyi ne kadar seviyo bu millet yav...
    Tamam anladık çok popülersin ha rahatladın mı?
  • PiS_KeDi • 5 Ocak 2006 10:18 • #574914
    vala ben hiç şikayetçi değilim çünkü bana kimse mesaj atmıyor zaten siteye çok giremiyorum okul varken millet benim gibi bir üye olduğunu bile düşünmüyodur sanırım :)))))
  • samedu • 10 Ocak 2006 10:48 • #575062
    eş dost listem hariç mesaj almak istiyorum dersiniz olur biter. hem burada bişeyler konuşuluyorsa forumlara bişeyler yazılıyorsa cevap bekleniyorsa insanlar arası bir ilişki doğal olarak doğacaktır,artislik yapmanın manası da yoktur...
  • Holy_Bastard • 10 Ocak 2006 15:43 • #575066
    Michelle'e Özür...

bence michelle doğru bir konuya değinmiş.Hakitaten dost olmak,arkadaş istememek çok yanlış bir düşünce.Örneğin ben ismim,E-POSTA'm,herşeyim açık.Yapmayın dostlar gelin arkadaş olalım........GARAJ'IN TADINA VARALIM.Hep beraber konuşup,eğlenmek,dertleşmek,havadan sudan konuşmak varken niye kendi başımıza susalım,içe kapanık duralım.Şöyle bir durun düşünün,acaba deyin arkadaş mı olsam yoksa kendi başıma gezinsem mi?diye bir sorun kendinize.Eminim arkadaş olmayı tercih edersiniz....Gelin şimdi ayrı değil arkadaşça GARAJ'da dolaşalım,eğlenelim..... :( böyle değil, :) böyle olalım.. HADİ HADİ YAPABİLİRİZ.

Budur işte :)) Bu arada bazı insanlarla bir konuda aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi ama demekki oluyormuş :))

Şimdi belki bu topic'in konusu değil ama ben yinede bir özürde bulunmak istiyorum...Yazın, NİCKLER konusunda tartıştığımız Michelle ile yazışırken ,karşılıklı olarak kaba şeyler yazdığımızı farkettim ve o zaman ,o sinirle bana normal gelen lafların sonradan beni rahatsız ettiğini farkettim...O yüzden ben ,kendi söylediğim laflar yüzünden Michelle'den özürdiliyorum...Madem konu arkadaşlıktan açıldı bunuda yazayım dedim :)
  • -jackal_musty- • 10 Ocak 2006 18:03 • #575067
    Michelle'e Özür...

en iyisi eş dost listemden başka mesaj alma de o kadar...

:D MuStY
  • erdyy • 14 Ocak 2006 17:55 • #575120
    eyvalalh ya.haklisin ne o girl falan millet tahrik oluyor..
  • dexter_holland • 14 Ocak 2006 20:15 • #575123
    Michelle'e Özür...

michelle, birşey söyleyemeyeceğim, Allah'a havale edeyim seni.

Eş-dost listemin dışından mesaj alamasydım pek çok tatlı insanla tanışamayacaktım. Ne yazık ki aptal abazanlardan mesaj almamı engelle diye bir seçenek yok. Ayrıca Garaj arkadaş edinme sitesi değil ki. Müzik sitesi. Ben burayı sadece fikirlerimi paylaşmak, başkalarının fikirlerinden yararlanmak için kullanıyorum. Bir de Nofx'in yazdıklarını okumak için. =)
  • REaDinGMyeYEs • 14 Ocak 2006 23:37 • #575130
    Allah Allah :)

garaj birbirine girdi :))

ya Allahtan ben girl falan eklemedim ya degilse yanardim :)

dexter holland sana tekrardan hak veriyorum :)

bi arada holland yaziyor nick inde hollandadanmisin? yanlis anlama sakin ben michelle gibi fikir sahibi degilim..:)) (michelle kusura bakma orneklik oldun ama ;P)

bende hollandadayimda :S "Eindhoven"
  • hiyerrapol • 14 Ocak 2006 23:40 • #575131
    Allah Allah :)

senin mesajlarını okuyorum dört bir yanda..:D:D:D:D gülmekten altıma yapıcam nerdeyse...:D:D:D