Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garaj ve kadınlar

• hesil • 10 Mart 2006 08:54 • #575744
    son kısımda kopmuşsun yaw... helal beeee...
  • Ktulu • 11 Mart 2006 16:01 • #575779
    nem demiş ki:
    garajda aşk başkadır konusu görüyorum uzun zamandır. bilemiyorum. garaj da aşk da başkadır demek daha doğru olabilir. garaj nedir? aşk nedir? aşk her şeyi affeder mi? gibi sorular 'historically' akla gelse de asıl sorun bence beyindedir. beyin çok acayip bir malzeme. gerçi burda bunları anlatmak da ne derece yerindedir ama tişörtle baloya gidip dönme denemesi yaptıktan sonra çok da önemli değil fikrimce. anima da küfürlü şarkı yapmış zaten. vah vah diyorum ona da.

:)

Beni bilenler burda ne kadar uzun zaman geçirdiğimi, burda ne kadar insanı tanıdığımı ve en az o kadar da insanın beni tanıdığını, forumlarda kaç mesajım olduğunu, hatta birçoğu dişlerimde kaç çürük olduğunu bile bilir. Aynı şekilde GaRaJ'ı, nem'i, GaRaJ Bekçisi'ni ve diğer "noktalı" üyeleri en azından bu konu hakkında yorum yapabileceğim kadar tanıdığımı da bilirler.

Uzun zamandır askerde olduğumdan dolayı buraları takip edemiyordum. Daha önümde 1 yıla yakın bir zamanım var burdaki arkadaşlarla yüzyüze görüşmem için. Ama dostlarım burda geçirdiğim zamanın yanında bu 1 yılın çok kısa olduğunu da bilirler.

GaRaJ'ı uzun zamandır takip etmemizin yanında buranın birçok ilkini de burdaki arkadaşlarla yaşadık yine. İlk buluşma, ilk arkadaşlıklar, ilk grup, ilk stüdyo derken sanaldan reel hayata bağlayabildiğimiz ilk ortamlarımızdan biri oldu burası da. Tabii ortamın genişliği eğlenceyi, ortamı beraberinde getirirken aşkı da olabileceği kadar hissettirdi biçoğumuza. O zamanlar bekçi ve nem şimdiki gibi topicler açmazlar, bu tip topiclere yorum yazmazlar, hatta içerikle ters düştüğü için muhalefet olurlardı. Ama şimdi bizim o zamanlar yaşadıklarımızı tekrarlacasına aynı şeyleri kendileri yapıyorlar. Sandıklarının aksine bu hoşuma gidiyor. Tabii ki nemin içinde olduğu durum değil, bunu insanlarla paylaşma, kendini rahatlatma ve destek alma çabası. Bunu biz de çok yaptık. Belki de hala ihtiyacımız var... Kimse kimsenin derdini bilmiyor anlatılmadığı sürece.

Güzel bi yazı. İçten yazılan herşeyin güzel olduğu gibi saliselik düşüncelerin o anda klavyeye dökülmesi de bence çok güzel. nem'in ve belki de bekçinin artık bizi anlayabildiğini düşünüyorum bundan sonra.

Yazıyı okurken garajdaki ilk zamanlarım geldi aklıma.. 2004 yazı özellikle......

İlk zamanlardaki gibi hissettim.

Teşekür ederim. nem'e, bekçiye, garaj'a. internet'e.. vs.

"Eski" güzelliğini koruyor hala beynimde. Acıyı tatmadan güzelliğini yaşayamıyor insan hayatın. Hatta "acı" bu kadar sevdiriyor hayatı insana belki de. Bu yüzden artık acı çekmekten korkmuyorum ben de. Garaj alıştırdı artık bunu bünyeme. Bunca şeyi bana yaşattığı için garaja teşekkür ediyorum.

• Ktulu • 11 Mart 2006 16:09 • #575780
    nem demiş ki:
    Farkında olmamayı ebleklik olarak kabul edersek, ikisi arasındaki farkı bilmiyorum ama ikisi arasındaki bağıntıyı tahmin edebiliyorum az çok. O da şu ki, "eblekler mutludur"

Matrix'ten bi sahne gibi oldu :)

Neo'yla Morpheus geyik yaparlar.
    Morpheus, Neo'ya Matrix'i anlatırken der ki:
    "Bunca zamandır ne öğredim Neo biliyo musun?"
    Neo eblek eblek Morpheus'un suratına bakar..
    Morpheus'tan gelen cevap Neo'nun beynindeki altıgen jeton'un düşmesine vesile olur:
    "Cehalet mutluluktur"

=)

Tabi Morfi amcamız bunu dünya meselelerini çözerken insanların bilmediklerini kendisinin bildiğinden dolayı üzerinde oluşan ağır yükü tarif etmek için söyler. Ama aşk için de kullanılabilir tabi :)
  • pillisebeq • 14 Mart 2006 10:23 • #575801
    ahahhahahaha
  • michelle • 25 Mart 2006 03:58 • #575873
    Tamamen gereksiz-bos- mantiksiz bir konu. Cok ugrastin mi? Kiz arkadslarindan kazik yemissin, gece muhtemelen canin sikilmis, gelmis garaj ve kadin diye bir konu atmis, arti, actigin basligin icerikle alakasi bile yok.
  • the_TW_named • 25 Mart 2006 16:45 • #575877
    :s

--------tweeder--------
  • the_TW_named • 25 Mart 2006 16:46 • #575878
    :s

--------tweeder--------
  • kare-te • 3 Nisan 2006 15:26 • #575944
    michelle
    25 Mart 2006 Cumartesi / 03:58
    Tamamen gereksiz-bos- mantiksiz bir konu. Cok ugrastin mi? Kiz arkadslarindan kazik yemissin, gece muhtemelen canin sikilmis, gelmis garaj ve kadin diye bir konu atmis, arti, actigin basligin icerikle alakasi bile yok.
    selam tanışalımmı.