Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

guns n' roses hala rüyalarımda

• AXL and SLASH • 9 Mart 2006 22:58 • #575719
    80lerin sonuna gelinirken dünyada bir soru dillerde dolaşıyordu guns N' roses mı? metallica mı? iki grubunda çok sağlam seyirci kitlesi vardı ama görünen o ki bu soruya metallica diye cevaplayanlar haklı çıkmış .ama grup dağılsada hala guns n roses hayranlarının oralarda biryerlerde guns herzaman bir numara dediğini biliyorum . işte o arkadaşlarla gerçekten tanışmak istiyorum.
  • TheCanMeButThe • 9 Mart 2006 23:08 • #575721
    anam herkes bi tanışma derdinde :)
    oke tanışalım ama ben Metallica cıyım
    Guns n roses ıda severim
    aynı zamanda J.Bon joviciyim de
    173
    78
    siyah
    ela
    İstanbul
  • AXL and SLASH • 9 Mart 2006 23:26 • #575726
    metallica ya veya jon bon jovi ye bir lafımız yok bizde dinleriz ben sadece guns fanatikleriyle tanışmak istiyorum :) fiziksel özelliklerini yazmanıda soğuk bir espiri olarak algıladım:D
  • TheCanMeButThe • 9 Mart 2006 23:33 • #575727
    ehe
    yok babam soğuk değil aktüel hadise sıcacık güncel espiri :)
    hani dedim yoksa webcamdan akor basmayımı gösterecen en guns n roses ından
  • AXL and SLASH • 9 Mart 2006 23:44 • #575732
    webcam olsa onuda gösteririz ama ona gerek yok istersen slash in attığı video lick leri gönderirim olur biter sence guns ın müziğini özetleyen şarkı hangisi? ona göre gerçek bir guns dinleyicisi olup olmadığı anlarım ( hani anlasamda bişey değişmiyecek ya oda ayrı)
  • TheCanMeButThe • 9 Mart 2006 23:56 • #575736
    ulam bu günde herkes beni sınava çekiyor
    hamama gelki görem şarkısına bayılıyorum gans en rozısın
  • AXL and SLASH • 10 Mart 2006 00:02 • #575737
    :)))))) şebek birine benziyorsun sevdim seni.sana üç şık welcome to the jungle, nightrain, par.city
  • dilek • 10 Mart 2006 00:05 • #575738
    ben gerçek bir gnr dinleyicisiyim
    gerçekten de dinliyorum
    valla bak
  • TheCanMeButThe • 10 Mart 2006 00:06 • #575739
    hmm
    estafurullah o sizin şebekliğiniz :D
    onları tam hatırlayamadım ama o tarzda daha çok aero smith beğenimi toplamıştır
    birde sound garden
    guns n roses çok fazla hit şarkı yapamadı ama şarkılarının geneli güzeldir
    bi de solisti hep nejat yavaşoğullarına benzetmişimdir
  • AXL and SLASH • 10 Mart 2006 10:19 • #575745
    nasıl hit şarkı yapamamıştır herhalde ozamanların müzik piyasasından haberin yok (dont cry, november rain, knocking on heavens doors, sweet child o mine) hala bunlar coverlanan ve barlarda tekrar tekrar çalınmaktan sıkılınmayan şarkılar.ayrıca rock klasiklerinede girmişlerdir