-
80lerin sonuna gelinirken dünyada bir soru dillerde dolaşıyordu guns N' roses mı? metallica mı? iki grubunda çok sağlam seyirci kitlesi vardı ama görünen o ki bu soruya metallica diye cevaplayanlar haklı çıkmış .ama grup dağılsada hala guns n roses hayranlarının oralarda biryerlerde guns herzaman bir numara dediğini biliyorum . işte o arkadaşlarla gerçekten tanışmak istiyorum.
-
anam herkes bi tanışma derdinde :)
oke tanışalım ama ben Metallica cıyım
Guns n roses ıda severim
aynı zamanda J.Bon joviciyim de
173
78
siyah
ela
İstanbul
-
metallica ya veya jon bon jovi ye bir lafımız yok bizde dinleriz ben sadece guns fanatikleriyle tanışmak istiyorum :) fiziksel özelliklerini yazmanıda soğuk bir espiri olarak algıladım:D
-
ehe
yok babam soğuk değil aktüel hadise sıcacık güncel espiri :)
hani dedim yoksa webcamdan akor basmayımı gösterecen en guns n roses ından
-
webcam olsa onuda gösteririz ama ona gerek yok istersen slash in attığı video lick leri gönderirim olur biter sence guns ın müziğini özetleyen şarkı hangisi? ona göre gerçek bir guns dinleyicisi olup olmadığı anlarım ( hani anlasamda bişey değişmiyecek ya oda ayrı)
-
ulam bu günde herkes beni sınava çekiyor
hamama gelki görem şarkısına bayılıyorum gans en rozısın
-
:)))))) şebek birine benziyorsun sevdim seni.sana üç şık welcome to the jungle, nightrain, par.city
-
ben gerçek bir gnr dinleyicisiyim
gerçekten de dinliyorum
valla bak
-
hmm
estafurullah o sizin şebekliğiniz :D
onları tam hatırlayamadım ama o tarzda daha çok aero smith beğenimi toplamıştır
birde sound garden
guns n roses çok fazla hit şarkı yapamadı ama şarkılarının geneli güzeldir
bi de solisti hep nejat yavaşoğullarına benzetmişimdir
-
nasıl hit şarkı yapamamıştır herhalde ozamanların müzik piyasasından haberin yok (dont cry, november rain, knocking on heavens doors, sweet child o mine) hala bunlar coverlanan ve barlarda tekrar tekrar çalınmaktan sıkılınmayan şarkılar.ayrıca rock klasiklerinede girmişlerdir