Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

guns n' roses hala rüyalarımda

• sheehan • 10 Mart 2006 13:53 • #575761
    aga garaj ne hallere dusmus bee bu kadar bos muhabbetı nasıl yapabılıyosunuz anlamıyorum ozellıkle bı donemın en baba grubumunun hakkında bu kadar salakca bı geyıgı cevırme kapasıtesıtenızde hayran kaldım devam edın beyler muzık adına
  • ibanetze • 10 Mart 2006 13:57 • #575762
    bicirik kızmış :)

abi nasıl ya,nasıl koyarsınız Guns cdsini belden altta kalan bi masanın üstüne...yazıklar olsun sizin gibi zihniyete,ve de nasıl Guns n Rosesin adını anarken besmelesiz girersiniz söze :)
  • dilek • 10 Mart 2006 14:03 • #575763
    TRT spikerleri nasıl espri yaptığında biz yok yok ciddi konuştu espri değildi şeklinde inanmayarak bakıyorsak arasıra, burada da konunun özetini çıkardığında zaten konuşulanı anlarsın.
    ben mesela bu sayede acaba ne zaman gelmiş gnr ülkemize diye düşündüm.
    bundan fazlasını bilme ihtiyacı hissetmiyorum. gnr dinliyorum. slashın ne yaptığı umrumda değil. sonuç ilgilendiriyor beni. gnr dinliyorum. ötesi de yok..
    sen ciddi konuş biz onu da beceririz..
  • sheehan • 10 Mart 2006 14:03 • #575764
    aga senın yerın neresı bılıyomusun???yonja.com oraya koyarsın bole gıtarlı bır fotografını kullandıgın ekıpmanı yazarsın bole seyler tam senlık neyse bana dusmez bole buyuk grupları tartısmak ozellıkle daha 21 yasındayken hıc dusmezz hadı kendıne ıyı bak bu son mesajdır bu konuyla ılgılı...
  • ibanetze • 10 Mart 2006 14:07 • #575765
    owww hemen profilime bakıp,yaşı kaç,büyükse konuşmıyım ama yaşıtımsa bi laf ediyim de feleğini sapıtsın gibisinden çıkarım yapmışız

şöyle bi şi var benimle ilgili bi şeyi ilk defa azami beş dakika önce gördün ve yerimi,karakterimi çözdün...senin yerin de burası değil emin ol,senin yerin TÜBİTAK :)
  • AXL and SLASH • 10 Mart 2006 14:37 • #575766
    öncelikle ben haricinde herkez birbirini tanıyor galba burada.ikincisi gnr haricinde herşey konuşulmuş gibi:)ilk konuştuğum arkadaş benim sözlerimi yanlış anlamış 80lerin sonunda dünyaya gelmesini be 80lerin ruhunu taşıması açısından demiştim.dilek arkadaşımızda(çok yalancı bir tavır oldu ama) beni yanlış anlamış ben onu bir testte sokmadım veya küçümser bir tavırla sorularımı yöneltmedim sadece guns hakkında bir forum açtım muhabbet yakalamaya çalıştım ama olmadı herhalde buda bz 80lilerin bir acizliği olabilir gerçek dünyayı internette tercih edemediğimizden burda nasıl davranacağımızıda bilmiyoruz. bu arada siz bu konuşmaları yaparken ben taksimde istiklal caddesine gittim arkadaşla görüştüm yaşayan şeyleri gördüm ama siz hala burdasınız işte burda biraz öz eleştiri yapabilirmiyiz kendimize. şimdi guns severleriyle biraz müzik muhabbeti yapalım:))
  • ibanetze • 10 Mart 2006 14:44 • #575767
    hımm burdan da 365 gün 6 saat burda oturduğumuzu çıkarabiliyoruz evet,güzel bi çıkarım daha...

ki bu yanlış forum kimse buna değinmemiş müzik diye kocaman yaıyo ya oraya açacaksın bu başlığı burası garaj forumu,gunsın enstrümanları hakkında konuşmak istersen enstrüman forumu,müziğiyle ilgili konuşmak istersen müzik forumu,öyle yani... :P

bu arada konuşalım bakalım gunsla ilgili,daha dün guns n' rosesin kitabını bitirdim alt başlığı dünyanın en tehlikeli gurubu olan mick wall galiba yazarı...varsa sorcağın bi şi sorabilirsin yani :)
  • AXL and SLASH • 10 Mart 2006 15:07 • #575768
    hay aksi şeytan onu bile beceremedik desene yanlış yerde açmışız.. kitabı okuduysan sana kocaman bir aferin diye bilirim sadece! sana birşey sormak haddimize düşmez senin bana soracağın bir soru varsa bilgilerimiz dahilinde cevaplamaya çalışırız.bu siteyi ben sadece konser günleri için kullanıyordum ilk defa forum dediğiniz bu şeye katılımcıyım sevaplarımızla günahlarımızla affola. tam anlamıyorum ama email adresim gözüküyormu bilmem ordan doğru iletişim kurabiliriz. inşallah burda birilerini fazla kızdırmamışımdır hack lemezler bizim emaili zamanın çocukları:))))
  • death_glory • 10 Mart 2006 17:17 • #575771
    hey maşallah. ne muhabbet dönmüş ben yokken.
    gunsnroses bilinçli olarak dinlediğim ilk heavy metal grubu. bu yüzden çok değerli benim için. appetite for destruction ve lies albümlerini dinlemekten zevk alırım hala. kaç yılında türkiyeye geldiklerini bilmiyorum; gunsnroses fanı ünvanına layık görülmem için bilmem gerektiğinden de şüpeliyim. bahsettiğiniz kitabı ben de okudum lise 2deydim galiba. derslerde sıranın altına koyup okurdum gizli gizli. ilk dinlediğim şarkısı da sweet childdır genellikle ilk dinlenen şarkısı da o olur. bi arkadaşım radyodan kasete çekmiş bana vermişti şarkısını. guns güzel gruptur. appetite for dest da unutulmiycak sayılı albümlerden biridir. grupların birbirleriyle kıyaslanması da çok aptalcadır; hele ki metallica ve guns gibi bağımsız ve kült grupların.

yukarda alaycı tavırlarla hafiften hafiften birilerinin birilerine laf sokuşturduğu aşikar. birincisi; konuştuğunuz insanlar tüm gün bilgisayarın başında oturarak, abazanlıklarına derman arayan ya da bütün gün forumlarda fink atan başı boş insanlar değiller. garajda tesadüfen oluşmuş bir kitle *insan grubu* var; insanlar birbirini seviyor; gerek sivil hayatta gerek -sanal- hayatta bir arada olmaktan ve muhabbet etmekten hoşlanıyorlar. garaja son 6-7 aydır üye olanlar, öyle tahmin ediyoruz ki, 15 16 yaş grubu insanlar; özellikle belirtiyorum onlar da insan. eğer önemliyse sizin için, belirteyim ki garajın 40 yaşın üstünde de bir sürü üyesi var. bu birincisiydi. ikincisi neydi unuttum...
  • _DEATH___ • 10 Mart 2006 19:22 • #575774
    hoca bizi yannış anlamış yaaa :(:(:(

yav hocam öyle değil zaten bak mesajımın altında arama motoruna bak falan yazdık...

bak sıkıntı geldi şimdi yaaa yannış anlaşılmaktan nefret ederim...

haaa bu arada sanal banal falan dediğin espirileri biz gerçek yaşamdada yapıyoruz be hocam...

gel gör anlarsın bizi zaten...

dipçik notu : bu topicin müzik forumunda açılması lazımdı.. sen baştan yannış yapmışın... :)

KaRaBuLuT