Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

guns n' roses hala rüyalarımda

• AXL and SLASH • 10 Mart 2006 10:23 • #575746
    guns n roses dinleyicilerinin en sevdiği şarkıyı sormak aslında çok zordur çünkü spagetti hariç diğer albümlerindeki herhangi bir şarkı bile gnr funları için en sevdiği şarkı olabilir.ukalalık yapmak istemem ama türkiyeye kaç yıllında geldiğini biliyormusun gNr nin?
  • _DEATH___ • 10 Mart 2006 10:38 • #575748
    bende dinlerim...

yarışmaya istanbulun en yüksek semtinden katılıyorum
    19 yaşındayım
    1.70 boyunda
    kahverengi gözlerim
    hobilerim ve fobilerim var

:):):):):):):):):):)

ana sayfada sol tarafta arama motoru var orayaguns n"roses yazarsan daha iyi bir netice alırsın...

KaRaBuLuT
  • AXL and SLASH • 10 Mart 2006 11:16 • #575750
    bu sitede yeni yeni aktif olmaya başladım ama gördüm ki çoluk çocuktan başka kimse yok . ne yazsam cevap olarak fiziksel özellikler geliyor önüme(banal ve sanal espiriler). atalarımızın bir sözü vardır ' insanın fikri neyse zikride o dur'.80lerin sonlarına doğru doğmuş olman senin suçun değil be yavrum. guns hakkında bişey demek istermisin?
  • TheCanMeButThe • 10 Mart 2006 12:47 • #575753
    Öncelikle siteye değilde aramıza hoş geldin diyelim sana :)
    guns n roses ın hiç hit şarkısı yok demedim
    çok fazla yok dedim. hem bir şarkının güzel olması için illaaki hit olması gerekmez. kırıcanmı belümüü şarkısı hittir ama güzel değildir. tıpkı doğruların gerçek ama her gerçeğin doğru olamıyacağı ikilemine benzer bu hadise
    banal ve sanal esprilere gellince ; banal ve sanal belki. bak belki diyorum. ama daha öncede dediğim gibi güncel. bu forumda sana verilşen cevaplarda sana fiziksel özelliklerini yazan hiç bir üye bu sitede bulabileceğin forumlara katılımdan çok , söz ve ya nota eklemeden çok en fazla diğer üyelere tanışma mesajı atan dallamalar değiller. sana bunları yazanlar senden önceki topik açmış bazı arkadaslara göndermeler yapıyorlar
    çoluk çocuk lafı pek bir iç açıcı olmamış açıkcası. 80 ler ve 80 öncesi müzikleri tanıyamamış arkadaslar tanımayacak değiller.sende 80 lerde iken 60 lardan habersiz idin. bir frank sinatra dan my way dinleyen senden önceki kuşakta sana çocuk diyordu.
    bu sitede 2 senesini geçirmiş birisi olarak sana önerebileceğim şey önce biraz zaman tanı insanlara. onalrı bir tanı. buluşmalarımıza gel sohbetlerimize katıl.
    yolda karşılaştığın her insan burdakilerde.
    sanal ekran yazı karakterleri değil onlar.
  • ibanetze • 10 Mart 2006 12:49 • #575754
    ben seni tanıyorum galiba :)

Devrek Anadolu Lisesinden :)

Ufuk Abi geyik çevirmeyin arkadaş benim misafirim :o)
  • dilek • 10 Mart 2006 12:59 • #575756
    guns n roses dinleyicilerinin en sevdiği şarkıyı sormak aslında çok zordur çünkü spagetti hariç diğer albümlerindeki herhangi bir şarkı bile gnr funları için en sevdiği şarkı olabilir.ukalalık yapmak istemem ama türkiyeye kaç yıllında geldiğini biliyormusun gNr nin?

sanal espri ne demek öncelikle :)
    yoo bana çok zor gelmedi o soru. ama en sevdiğim şarkısı yok maalesef. bu gerçekten dinlediğim gerçeğini değiştirir mi ?
    Türkiye'ye hangi yıl geldikleri benim umrumda değil benim hangi yıl doğduğum nların umrunda mı ?
    Ama bilmiyosan ya da eğer bir gün merak edersembunu araştırırım.
  • TheCanMeButThe • 10 Mart 2006 13:02 • #575757
    yok lam geyik çevirmek değil
    sohbet ediyoruz
    alala
    lam herif bana şebek dedi de kızmadım :D
    devrek üniversiteliler siziiii
  • ibanetze • 10 Mart 2006 13:06 • #575758
    tamam yavbi şi demedim

ne diyoduk en son :P
  • dilek • 10 Mart 2006 13:10 • #575759
    devreekk ben geçen mayıs geldim simitleriniz ne güzel ööleee :)
    bastonlar ve erikler de ehhe :p
    ( tabi aynı devrek mi bilemem :) )

gnr diyoduk ama misafirin gitti herhalde..
  • ibanetze • 10 Mart 2006 13:19 • #575760
    gelir gene,bizim ev o terminalin yanından yirmi metreee... :P

şaka maka guns da benim en sevdiğim gurup :)

sırf Slasha benziycem diye pazardan epiphone aldırdım,çürük çıktı :D