-
asıl ilginç tip sensin biz de şikayetlerimizi dile getirdik ama senin topic açman demekki çok başına geldiğini gösteriri egonda okşanmış olur böylece:)
-
egoyla ne alakası var kardesım evet dıle getırdınızde hepınız kızdınız abaza olan erkeklerdı bende bunun tersı durumun da olabılceını dıle getırıyorum saygılar
-
öff iyi tamam
-
Aynı mantıkla sizin açtığınız topiclerde de, siz egonuzu tatmin etmiş oluyorsunuz :)
-
işte ama açmadık di mi??????
-
hakketten hiç düşünmemiştim ama ben drive-man için merhaba demiştim yanlıs anlasılmasın lütfennnnnnnnn
-
baya acmadınız zaten 2 gunde bır acılıyo yeter artık bıktım bılmemne
-
Yoo , hatırladığım kadarıyla arka sayfalarda Garaj Abazan doldu tüm erkekler bize mesaj atıp duruyor diyenler vardı...
-
Abazan
eevttt ya katılıyoruuuuuuuuuuuumm! ben o topluluğu çerkes topluluğu olrak biliyorum ama.. ve bnde bi çerkesim! lütfen ayıp oluyo, şurda değil birini msn me eklmeyi, kendiliğimden mesj bile atmmaşımdır:) abazayım ama ABAZAN DEĞİİİİİİİİİİLL! lütfen dikkat edelim!!!!!!!
-
Böyledir bazı kızlar bir gariptirler, bir yandan mesajlardan rahatsız olduklarını söylerler, diğer yandan o saçma mesajları silmeyip saklayıp bakıın bana bu kadar mesaj geldi diye forumlarda reklam yaparlar.
Bu ne yaman çelişkidir böyle!!!
Biri bana anlatsın:)