Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj"ın yönetiminden ve yönetim üyelerinden memnunmuyuz.?

• beklicem321 • 11 Ağustos 2006 01:41 • #579334
    *Rubble Soul*mu oda ne?

ok.. kimse görmeden ben de bir cevap yazayım..

"yönetime vurulan eller kırılsın"
    dipnot5423: bende bir bağlama çektim ama sorun olur mu bilmem :S
  • Single_FACTOR • 11 Ağustos 2006 02:00 • #579335
    Keyfi birşey yok mu?

Siyaset,ekonomi gibi GaRaJ ın birebir ilgi alanında olmayan konular
    garaj alanına girmiyorsa

1)O zaman siyaset konuşulmaz.
    2)Siyaset konuşulmasına izin veriliyorsa; Bunların içinden Bu doğru bu yanlış diye eleme Yapılmaz .
    3)türk milletine söylenmniş
    "salaklar"
    gibi bir kelimeyi anlamlandıramamış olmandan bu konudaki uzmanlığın ve ustalığın yerlerde sürünürken hayla çıkıp yanlış düzeltmekten bahsedemez bununla övünemezssin.

4)1-3 maddeleri yapıyorsan da; cevap olarak
    O konudaki mesajların silinme nedeni Siyaset,ekonomi gibi GaRaJ ın birebir ilgi alanında olmayan konuların desteksizce,ehil olmayan kişiler tarafından tartışmaya açılmasıydı

dersen; o mesajı yazan kimse o kişinin o konuda ehil olup olmadığı destekli ya da desteksiz olması; Buraya yazı yazmak profesyonel kişilerin harcı olmadığı gibi seni ilgilendiren,senin analiz edebileceğin ve yargıya varabileceğin bir konu değildir. Böyle talihsiz bir açıklama yapmış olman sayesinde de doğal olarak Sebebi olduğun Bunca tezat içinde kişisel bir polemik içine girersin.

Benim sana tavsiyem; kesin, Kişiler içinde tartışılamayacak, ayrım yapmadan adil tavırlar sergilemen. böylelikle kimseyi de karşına almamış olursun.
  • rubber soul • 11 Ağustos 2006 02:10 • #579336
    Keyfi birşey yok mu?

Eğer konuyu analiz edemeseydim buranın müdürü olmazdım.Ben sizin yazdığınız herşeyi analiz edebiliyorum sen merak etme.Ben sana bir tavsiye vereyim, vermiştim zaten gene veriyorum..siyaset konuşmak GRJ da yasaktır.Ve görevli adminler bu tarz konuşmaları tespit edebildikleri müddet silerler.Ben ya da başkası...gene yaz tespit edildiği sakıncalı olabileceği tahmin edildiği müddet silinirler.Şimdi bana yardım mı edeceksin yoksa yıkıcı olmaya devam mı edeceksin?
  • Single_FACTOR • 11 Ağustos 2006 02:20 • #579337
    Keyfi birşey yok mu?

Ya arkadaşım Hayla anlayamıyorsun. Türk milletne söylenmiş "ULAN SALAKLAR!" diye bir kelime var! neyin müdürü neyin uzmanısın sen?
    Hayla analiz edebiliyorum diye övünüyorsun.
    o forumda devamında konuşulan yazılarda da siyaset değilde; millet Müziğin insan ruhundaki etkilerindenmi bahsetmiş?
  • rubber soul • 11 Ağustos 2006 02:24 • #579338
    Keyfi birşey yok mu?

Peki arkadaşım,ben GRJ da yatıp GRJ damı kalkıyorum,başka meşkalem sosyal faaliyetim,işim gücüm yok mu benim?!:)) kaçırmış görmemiş olabilirim,insanlık hali sen buradan bas bas bağıracağına' yahu rubber soul olmuyor ama bak onların ki duruyor bi bak onlarada' diye özel bir mesaj yazsan bana fena mı olur..yani nedir bu külhanbeyi tavırlar noluyoruz?bi sakin olun...
  • Single_FACTOR • 11 Ağustos 2006 02:27 • #579339
    Keyfi birşey yok mu?

Peki arkadaşım,ben GRJ da yatıp GRJ damı kalkıyorum,başka meşkalem sosyal faaliyetim,işim gücüm yok mu benim?!:)) kaçırmış görmemiş olabilirim,insanlık hali sen buradan bas bas bağıracağına' yahu rubber soul olmuyor ama bak onların ki duruyor bi bak onlarada' diye özel bir mesaj yazsan bana fena mı olur..yani nedir bu külhanbeyi tavırlar noluyoruz?bi sakin olun...

Kaçırıp görememek? arkadaşa cevap vermiş devamında da hemfikir bile olmuşsun
    Ben bu uyarıyı defalarca yapım zaten göz atarsan.

yazdıklarımdan bir alıntı :

[39 kez okundu]Single_FACTOR
    10 Ağustos 2006 Perşembe / 21:56
    işte bu; şu anda yaptığın gibi. kastedileni anlamak; ama aynen kıvrak bir hareketle Hedef saptırmak.

Bunu ilk yazdığımda anlamını çözememiştin ama bak duruma birer bir oturuyormu?
  • rubber soul • 11 Ağustos 2006 02:38 • #579340
    Keyfi birşey yok mu?

Bak birşeyi anla burada bu mesajları silen tek otorite ben değilim...sen rubber soul diye başlık açarsan bu yanlış yönlendirme olur..ayıptır bu yaptığın,bak kibarca cevap veriyorum,mesajlar silinir ..Neden? kurallara uymaz ondan.Müdürler bir göreve atanmıştır çünkü belli bilgi birikimleri ve konuya hakimiyetleri vardır.Ben kimsenin mesajını nefsime uyarak keyfi suretle silmedim.Bu konuyuda uzatıp beni daha fazla zan altında bırakma lütfen olur mu ?Herkes işine baksın.
  • Single_FACTOR • 11 Ağustos 2006 02:40 • #579341
    Keyfi birşey yok mu?

Ama o konuda sorumlu sensin
  • rubber soul • 11 Ağustos 2006 02:42 • #579342
    Keyfi birşey yok mu?

Hepimiz sorumluyuz .Ama ben son kararı vermeK için görevlendirildim.Anlamadığın bu.
  • Single_FACTOR • 11 Ağustos 2006 02:45 • #579343
    Keyfi birşey yok mu?

Tamam işte o zman niye ben sorumlu değilim diyorsun?

[50 kez okundu]•rubber soul•
    10 Ağustos 2006 Perşembe / 22:00
    Yok soruyorum işte ne kıvrak haraketi ya alemsiniz:)