-
inatla yaşamak isterim aranızda, yak bi cigara ;)
aslında noktalı yaşamak ayrı bir kölelik ... noktaları kaybetme korkusu var bir kere... zaten burası gerçek yaşamınız diğil normalde ezik bir insan burada yazdıklarından dolayı ilgi görebilir sonrada bir şekilde nokta alabilir...burda ego tatmin etmenin manası yok bence yok noktalıyım noktasızım =) kırmızı noktalı flim kuşağınında ayıplı bir tarafı vardı noktalarla övünülmezzz ::) ... böyle bir yerde elitist dolaşmanın alemide yok yaa yaaa :P...
-
Ya ben öyle noktalı üyeler tanıdım ki , misal az önce altına yazdığım adam...Noktaya saygım kalmadı =)
-
şu noktaya deyinmek istiyorum.
birincisi bizler köle değiliz..
ikincisi egomuzu tatmin etmiyoruz...
üçüncüsü bizler ezik de değiliz...
dördüncüsü noktamızla övünmüyoruz...
beşincisi bizlerin elit olma gibi tutkumuz da yok..
böyle 5i biryerde gibi oldu ama "bunları sizlere söylemedim" ( öyle diyeceksin ya da söyledim diyeceksin bilemiyorum ) diyebilirsin.. sadece karşılık verme gereği duydum.. aklını başına devşir derim ben.. noktalı ya da noktasız.. buna karar veren vermiş.. eleştrin ama dozunu kaçırmayın lütfen..
-
tebrik ederim Patrin. yazıma eklemeyi unuttuğum şeylerden biriydi söylediklerin.
-
"aslında noktalı yaşamak ayrı bir kölelik ... noktaları kaybetme korkusu var bir kere... "
çok komik. cidden komik.
-
Yok yok Patrin haklı aslında ;bazıları var ki bu noktalara ayrı bir ehemmiyet gösteriyorlar.E her uygulamada bazı aksayan uzuvlar olur.
-
komik olan, bu bakış açısı bence.
-
bu bakış açısı genelleme yapılmadan ortaya serilmeliydi bence.. şahsen üstüme alındım..
-
alınmaya ne gerek var ki, nokta kaybetmek korkusuna inanan, noktası olduğunda kaybetmekten korkacak olan kişidir; genellemelerse her daim yapılır gerekli gereksiz.
-
nokta kaybetme korkusu değil benimki.. olsun ya da olmasın hiç umrumda değil..ama kölelik vs. vs. gibi tanımlamalar hiç de hoş değil.. yanılıyor muyum?