-
n diyosun cancım sen :D komik olmaya mı çalışıyosun?? =P
-
lan oğlum ne yaratıcılığı :) ben yaratıcılığımı sana laf yetiştirmek için mi kullanaacam allasen git işine :):) benim daha mühim işlerim var yaratıcı olmam gereken ehü işi gücü yok kayıtlara bakıyo güldüm valla can sağol :P
-
:D Bakıcam tabi.Kndi mi uydurmuş yoksa benden mi özenmiş diye :P ki sonuç ortada daha rahatsız etme beni nütfen :Pp
-
off milletin işi gücü yok :D sen etme lem beni rahatsız benim daha önemli işlerim varrr :D:D
-
İşte bu yüzden noktanız yok canım arkadaşlarım =)
-
:D dünkü zincirliler bile laf atıyor bana :P
-
olum ben halkım halk :P:P
-
gördüğüm kadarıyla gayet anlamsız bi şey bu kalite zinciri.. ne yani adam aslında küfürbaz da kalite zincirine girmek için ahlak kurallarına mı uyacak? ondan sonra da uymayınca atılacak. yok yaa?
eklenince bi daha çıkmasın. çıkacaksa niye ekleniyor zaten.
madem öyle garajın tüm üyeleri için diğer forumlarda uygulandığı gibi rütbe uygulaması yapılsın.
dejenere türkçe uygulaması gibi bu da yapılıyor ama yanlış veya eksik yapılıyor. olacaksa tam olsun bari.
-
inatla yaşamak isterim aranızda, yak bi cigara ;)
Genelleme yapmışsın hocam?
Bir de.. Genellemenin gereklisi ve gereksizi için kısa bir açıklama ve daha rahat anlaşılması için birer örnek verebilir misin?
Son olarak "genelleme" gerekli midir yoksa değil midir. Şahsi fikrinizi alabilir miyim ?
Teşekkür ediyor ve diğer garaj üyelerinin soruma maydonoz olmayıp arkadaşın cevabını beklemelerini rica ediyorum.*
*= Özelden cevap verebilirsin.
-
iyi güzelde bu noktalar nerde ben niye göremiyyorum ne noktasından bahsediyosunuz :D