Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

biriniz beni noktalı yapın bea çok merak ediyorum nasıl oluyor :)

• memoscream • 6 Kasım 2006 20:49 • #581670
    [::K.İ.L.İ.T::]Tamam arkadaşlar...
    Hepinizden özür diliyorum GaRaJ Zinciri' ne beni birileri ekledi diye...
    İnanın ben hiçbirinizle ne kavga etmek istiyorum ne de tartışmak...

Her insanın duyguları vardır ve bunları diğer insanlarla paylaşmak ister. Ben de zincirdekilerin ne özelliği var merak ettim...Suçmuş bunu gördüm ve savaştan çekiliyorum...
    Herkese iyi akşamlar...
    memoscream
  • REaDinGMyeYEs • 6 Kasım 2006 20:55 • #581672
    biriniz beni GaRaJ Bekçisi yapın bea çok merak ediyorum nasıl oluyor :)

[::K.İ.L.İ.T::]
    Emin ol, buna çok dikkat ediyorum, zaten şu ana kadar benden rahatsız olan pek kimse de yok gibi, varsa da veya birgün olursa umarım yetkililer gerekli müdahaleyi yapar; ancak şu an garajla ilgili rahatsız olduğum bir durumu bildiriyorum ve sanırım bunun için doğru forumdayım.

Emin olki senden şuan rahatsız olan biri var...
    Çokmu bilmek istiyorsunuz?
    arkadaşı ben ekledim kalite zincirine, Bana hiçde yağcılık çekmedi zincir için, Zincir bi hevestir, arkadaşı bu topic'i açmadan öncede tanıyordum ve kalite zincirine eklenmek istediğini bile bilmiyorken, bana sadece bir kere sordu, Seve seve cevabını verdim...
    Sanırım istediğimi zincire dahil etme gibi bi hakkımda vardır değil mi?
    artık kapansın konu.. gerçekten kabak tadı vermeye başladı...
  • Aria GalaCtiCa • 6 Kasım 2006 20:59 • #581673
    [::K.İ.L.İ.T::]Olayı savaş olarak görmek tamamen senin bakış açın. Ayrıca madem merak ediyorsun "biriniz beni noktalı yapın bea çok merak ediyorum nasıl oluyor" demek yerine "biriniz bena noktalıların ayrıcalılarından bahsedin bea çok merak ediyorum nasıl oluyor" demen saha samimi olurdu. İnan doğrusu da bu olurdu. Birşey istiyorsun, istediğini haketmediğin halde yanlış yollardan elde ediyorsun, sonra da gösterdiğimiz tepkide bizi haksız buluyorsun. Ben de çok şeyi merak ediyorum ama merak ettiğim şeyleri bilen birine soruyorum. Her merak ettiğimi yaşayarak göremem ki...

Hepinizden özür diliyorum GaRaJ Zinciri' ne beni birileri ekledi diye...

Masumiyetini sevsinler senin...
  • A Dead Castle • 6 Kasım 2006 21:02 • #581676
    [::K.İ.L.İ.T::]15 Yaşındaki birini 16 yaşında biri ekler zaten. KALİTE ZİNCİRİ üyeliğinde gençleştirilmeye gidilmiş olmalı :)
  • beklicem321 • 6 Kasım 2006 21:09 • #581678
    [::K.İ.L.İ.T::]Bravoo.. şak şak şak ilk defa seni sevdim ama bu bir ddefa daha olacak değildir ;)
  • Aria GalaCtiCa • 6 Kasım 2006 21:13 • #581679

[::K.İ.L.İ.T::]Ben haklarını sorgulamıyorum bu bir. Yazdıkların içinde benden rahatsız oluyor olman dışında hiçbiri beni ilgilendirmiyor bu iki. Eğer gerçekten benden rahatsız oluyorsan da (yazdıklarım ortada sonuçta) umarım yetkililer bu konuda gerekeni yapar bu da üç.
  • beklicem321 • 6 Kasım 2006 21:17 • #581681
    [::K.İ.L.İ.T::]Senin gibi kaliteli olacaksam hiç olmam daha iyi.
  • sadecemüzik • 6 Kasım 2006 21:18 • #581682
    KONU KAPANDI UZATMAYALIM...

[::K.İ.L.İ.T::]Hahahaha! Sen çok yaşa e mi? :) Ben sana emretmedim ki, tatmin olmak istiyorsan bak dedim. :)

bu konuyu da burada kapatıyorum...

Hahahah! Başüstüne. E tabi sen noktalısın, şimdi bizim senin sözünü dinlememiz lazım. Sustuk. Herkes sussun! :))
  • shirley_4ever • 6 Kasım 2006 21:18 • #581683
    hani bana

[::K.İ.L.İ.T::]ya ben bilmiyorum nası olunuyo noktalı bana da verin nokta hani bana
  • beklicem321 • 6 Kasım 2006 21:20 • #581684

[::K.İ.L.İ.T::]Tanıyordun? Bomba işte bu haber :D Teşekkürler. beni tanıyan bana gelsin zincir dağıtıyorum. Gerçekten..