Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Soul of Sunset: DJ Koze (Pampa Records, DE)

10 Ekim 2014 Cuma 23:30
SOUL OF SUNSET
DJ KOZE (PAMPA RECORDS, DE)
ALICAN (GET PHYSICAL, TR)
ILKER AKSUNGAR (HOUSEKEEPER, TR)

10 Ekim 2014, Cuma
23:30
indigo Istanbul

Müzik dünyasına varolanın dışından bakan ve yaratıcılığı ile ön plana çıkan DJ Koze, uzun bir süre sonra Soul of Sunset kapsamında tekrar indigo'da!

Bu yılın en iyi parçalarından Moderat - Bad Kingdom'a yaptığı remix'le bizi yerimizde oturtmayan DJ Koze, Pampa, Kompakt ve Get Physical gibi elektronik müziğe yön veren plak şirketinin de aslarından. Dünya elektronik müzik sahnesinde her zaman farklı bir yerde durmuş, var olanı kullanmaktan çok yaratmayı seven DJ Koze elektronik müzik sahnesinin de en saygı duyulan isimlerinden.

Alman hip hop sahnesinin kurucularından olan DJ Koze; ambient ve break beat gibi elektronik müziğin popüler olmayan türleri ile de yakından ilgileniyor. Asıl ismi Stefan Kozalla, fakat PONY, Adolf Noise ve DJ Koze isimleri ile dünya elektronik müzik sahnesine tepeden bakıyor.

Geçtiğimiz yıl Pampa Records'tan, Apparat, Caribou, Matthew Dear gibi isimlerle işbirliği yaparak çıkardığı albümü Amygdala ile bir kez daha dinleyenleri kendine hayran bırakan, bu yılın en çok beklenen isimlerinden DJ Koze, 10 Ekim Cuma gecesi Soul of Sunset kapsamında indigo kabininin onur konuğu!

www.facebook.com/djkoze

Yorumlar

Aynı gece