Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SON FECİ BİSİKLET / THE AWAY DAYS

10 Ekim 2014 Cuma 23:00
SON FECİ BİSİKLET

Son Feci Bisiklet 2011 yazında Arda Tezok ve Can Sürmen tarafından Ankara'da kuruldu. Sanılanın aksine bisiklet sporuyla bir ilgisi bulunmayan ikili, "Son Feci EP" yi çıkardı. Gruba Erkin Sağsen'i katıp, beste çalışmaları ve konserlere girişitiler.

ARDA TEZOK : VOKAL/GİTAR

CAN SÜRMEN: DAVUL

ERKİN SAĞSEN : GİTAR

www.facebook.com/fecibisiklet



THE AWAY DAYS

Ilk EP'lerini 4 Eylül'de yayınlayacak olan genç indie rock grubu , dünyaca ünlü The Maccabees, Last Dinosaurs, The Darcys gibi gruplar tarafından geleceğin umut vaat eden isimlerinden biri olarak görülmektedir. Aynı zamanda The Maccabees'in son albümü olan ve NME tarafından gelmiş geçmiş en iyi indie rock albümü olarak gösterilen "Given to the wild"ın prodüktörlerinden Jag Jago ,genç grubun ilk albümü için onlarla çalışmak istediğini belirtmiştir.

Guardian.co.uk'de Dressing Room ile en iyi yeni gruplar arasında gösterilen ve Türkiye'nin en ünlü talk show programı Disko Kralı'nda performans veren The Away Days, geçtiğimiz yaz One Love Festivali dahil olmak üzere bir çok festivalde yer aldı. Türkiye'nin en başarılı Mix Engineer / Producer'larından olan Çağan Tunalı ile çalışmaya devam ederek önümüzdeki sezonda bir çok yurt dışı ve yurt içi konser vermeyi planlamaktadırlar.

www.theawaydays.com/

Yorumlar

Aynı gece