Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Doğukan Medetoğlu @ MASK

10 Ekim 2014 Cuma 22:00
10 Ekim Cuma akşamı Doğukan Medetoğlu Mask'ta !!

1989 İstanbul doğumlu sanatçı lise dönemindeki 4 yıllık bir kontrbas eğitiminden sonra 2006-2010 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro bölümünde okurken aynı zamanda 2007-2011 yılları arasında Marmara Üniversitesi Müzik bölümündeki eğitimini tamamlamıştır.

Eğitimine devam ederken 2009 yılında USA University of Minnesota Duluth - Musical Acting & Dance Education programını kazanarak 3 aylık bir eğitimin sonunda Amerika'da 8 Türkiye'de 3 temsil oynayan ''Footloose'' müzikalinde rol almıştır..

Sanatçı ayrıca ; Atatürk Kültür Merkezi, Akatlar Kültür Merkezi, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, İtalyan Kültür Merkezi, Caddebostan Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey konser salonu gibi önemli salonlarda ve Işık Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Notre Dame De Sion gibi okulların müzikal projelerinde solist, korist ve oyuncu olarak yer aldı.. bunlardan bazıları ; Grease, Footloose, Journey to Broadway (1-2-3-4 ), Broadway Patchwork, Showbizz (1-2), CKM Müzikaller Gecesi' dir.

Şu anda orkestra çalışmalarını sürmekte olan sanatçı yakın zamanda kendi söz ve bestelerinden oluşan ilk solo albüm projesini de bitirmek üzeredir...

Biletler Biletix ve Konser günü kapıdan temin edilebilir.

Yorumlar

Aynı gece