Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MOGWAI // 13 Şubat 2015 // Volkswagen Arena

13 Şubat 2015 Cuma 19:00
Avantajlı bilet satın alabilmek için bu linke tıklayın:
mogwai.pozitiflive.com/

Yoğun melodiler içeren ve zihinleri yolculuğa çıkaran parçalarıyla, post-rock'ın İskoçyalı temsilcileri Mogwai, Aralık ayında piyasaya sürdükleri son EP'leri "Music Industry 3, Fitness Industry 1"ın ardından 13 Şubat 2015 Cuma akşamı Volkswagen Arena'da hayranlarının karşısına çıkıyor. Aklın sınırlarını zorlayan müzikleriyle dikkat çeken Mogwai konseri biletinizi şimdiden alın!

Pozitif Live'ın düzenlediği konserde, 20 seneyi aşkın süredir müzik sahnesinin, özellikle de rock'ın alternatif yüzünün vazgeçilmez grupları arasında yer alan Mogwai, kışkırtıcı ve izleyenleri kendi dünyasının içine alan parçalarıyla dünyanın en iyi akustiğine sahip salonları arasında yer alan Volkswagen Arena'da konser vermek üzere geliyor.

90'ların ikinci yarısında Glasgow'dan dünyaya seslerini duyurmaya başlayan ve kısa sürede post-rock'ın vazgeçilmez grupları arasına giren Mogwai, çok yönlü müziklerinde melodik bas, ustalıkla kullandıkları efektler ve müziklerinde oluşturdukları dinamik kontrast ile dinleyenleri adeta müziğin içine çekiyor.

Yorumlar

Aynı gece