Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

HAY BİN KUNDUZ / HAKAN ÖZER (CANLI SAHNE)

17 Nisan 2015 Cuma 23:30
HAY BİN KUNDUZ

2012 yılının ortalarında Ankara'da kurulmuştur. Daha sonraları Eskişehir'e taşınan ikilinin, yapmış oldukları besteleri ufaktan sahneye taşımalarıyla birlikte 2013-2014 konser sezonunu aktif olarak Eskişehir ve İstanbul'da tamamlamışlardır. İki vokal ve iki akustik gitarla yapılabilecek en geniş ve en organik müziği icra etmek üzere çalışmaktadırlar. Bir taraftan beste çalışmalarına devam eden grup, aynı zamanda bir albüm hazırlığı içerisindedir.

www.facebook.com/haybinkunduzkadar

HAKAN ÖZER

Hakan Özer, Marmara Ü. GSF'de resim lisansı, master ve doktorası yaptı, 1997'den beri Yeditepe Ü. GSF'de dersler veriyor. 25 yıldır kendi şarkılarını yazıyor ve zaman zaman seslendiriyor.

Hakan Özer, 25 yıldır kendi şarkılarını yazar, çalar ve daha ziyade "küçük harflerle" söyler."Bu şarkılar fısıltıyla söylenir, konuşarak dinlenmez...Yorucudur, huzur vermez...Şikayet eder ama dövüşmez...Karamsardır ama mutsuz değil..." Ve sadece, "karanlıkta bir yüzleşme" vaad edebilir... :)

Singer-songwriter tarzında, hayata, insana, türlü duyarlıklara, adalete, vicdana, aşka, vb. durumlara gönderme yapan, muhalif bir duruşla yazılan şarkılar, minimal bir folk sounda sahipler.

soundcloud.com/hakan-zer

Yorumlar

Aynı gece