Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SERKAN SOYAK // nublu istanbul

17 Nisan 2015 Cuma 21:00
2002 yılından beri müziğin içerisinde hem gitarı hem vokali ile varolan "Serkan Soyak", bestelerinden ve progressive/psychedelic rock coverlarından oluşan repertuarıyla, 17 Nisan Cuma akşamı nublu istanbul'da.

2006'da kurduğu Dekadans grubu ile aktif sahne hayatına başlayan Serkan Soyak; lise yıllarında katıldığı 12.Kasdav Liseler Arası Müzik Yarışması'nda elektro gitar performansıyla En İyi Enstrüman 3.lüğü ödülünü; orkestrasıyla da En İyi Orkestra 2.liği ödülünü kazandı. 2012 senesinde ise Dekadans ile Doğulu Müzik tarafından düzenlenen Genç Orkestralar Yarışıyor yarışmasına katılıp 1.'lik elde etti ve singleları yayınlandı. Son olarak 2014 senesinde O Ses Türkiye'nin 4.sezonuna katılarak, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur ile çalışma fırsatı buldu. Yarı Final'e dek yarışmada 6 tur performans sergiledi.

Karakteristik vokal tarzı ve etkileyici gitar performansıyla dikkat çeken Serkan Soyak, bugüne kadar yazdığı 40'ı aşkın bestenin çoğunu 17 Nisan Cuma akşamı nublu istanbul'da ilk defa seyircisiyle buluşturacak.



Biletler tixbox.com.tr ve nublu istanbul kapıda / 30 TL
Kapı Açılış: 21:00
Konser Başlangıcı: 21:30

www.facebook.com/serkansoyakband

--MUSIC OF NOW--

Yorumlar

Aynı gece