Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Efes Pilsen Sunar: SOKO

12 Nisan 2013 Cuma 22:45
Fransız şarkıcı ve oyuncu Soko ilk kez Türkiye'de. 2012 Şubat'ında yayınlanan ilk albümü 'I Thought I Was An Alien'dan çıkan "I Thought I Was An Alien" ve "First Love Never Die" ile adından söz ettiren Soko, İskandinavya, İngiltere ve Avustralya'da pek çok önemli festivalde performasıyla tam not aldı. Aykırı duruşu ve dolambaçsız sözleriyle aslında içinde bulunmaktan korktuğunu itiraf ettiği müzik sahnesinin unutulmazlarından olmaya aday Soko'nun benzersiz perfomansını kaçırmayın!
Warm up'ta Boston'li şarkıcı Kevin Connolly eşlik ediyor olacak!

Yasal Uyarı:07.01.2011 tarih ve 27808 sayılı TAPDK Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri gereğince bu etkinliğe 24 yaş üzeri kişiler katılabilir.

The French musician and actress Soko will perform in Turkey for the first time at Ghetto. Soko became popular with her first album, I Thought I Was An Alien' that was published in February 2012. She was noticed for her amazing performance in many important festivals in Scandinavia, the United Kingdom and Australia. Soko stands for being one of the unforgettables of the music scene that she admits being scared of with her contrarian stance and straightforward lyrics. Do not miss out on her brilliant stage performance!
Warm up Dj is Kevin Connolly!

Legal Disclaimer: 07.01.2011 date and numbered 27 808 in accordance with the provisions of the relevant Regulations TAPDK persons over the age of 24 can participate in this event.

5 Nisana kadar ön satış bilet fiyatları:
Pre-sale ticket prices To April 5:
Tam/Admission: 50 TL Öğrenci/Student: 40 TL

Yorumlar

Aynı gece