Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Komik Günler @ Arsen Lüpen

12 Nisan 2013 Cuma 23:30
soğuk bir kış gününde 3 telli gitarıyla aşık Cihan, yetenek avcısı Kerem'le karşılaşır ve hikâyemiz baslar. Kerem'in, Cihan'ın saçlarını düğüm etmesiylen ilk iki besteyi kaydederler. nasıl olursa roxy'nin moğolistanlı jürileri bunları beğenip İstanbul'a çağırırlar, bu çok mühim performans için o sıralar Ankara'da faaliyet gösteren bomba etkisiyle giderler. kadro; davulda derun, klavyede güneş, basta uygar, trombonda mikail, darbukada faruk, ksilofonda kerem ve vokalde cihandır. roxy'den avucunu yalayarak döndükten sonra repertuarı genişletip konserlere çıkmaya başlarlar.

...aradan yıllar geçer. kerem paşa hindistan, ingiltere görür, ispanya'yı daha çok görür, alnındaki üçüncü gözle birlikte geri döner. mikail ispanya görüp döndükten sonra bulgarca konuşmaya başlar. cihan bu arada kule dibi adlı şah eserini yazar. faruk ankaralardan koşarak gelir. hakan bilmez ama herkes onun yeteneğini artık tümüyle bilir. serhat yükte hafiftir artık ama pahada ağır. görkem regenin içindeki cazı keşfeder. tolga, komik günlerin yeni gitaristidir.


evet simdi de turistler için:
komik günler is very good band. they play the best music. everybody likes it. everybody happy. kerem plays gitar, cihan plays vokal, ahmet plays piano, serhat plays bas, bulut plays bateri and mikail plays trombon. sometimes they make new songs, they make records. sometimes they don't make songs. then they don't make records. hello turist information. this is atakule, this is anıtkabir, this is angara... give me all your money.

...then years after years. each person within and around the group has now third eye in the middle of their foreheads. if you succeed to be a good person, you will also be able to see this one day. for further reincarnation come and enjoy and sing with us.

arsenlüpen
Mis Sokak no:15/4, 34435 Taksim, Istanbul, Turkey

Yorumlar

Aynı gece